.

Shërbimi i asistentit me karta Visa premium

Si përdorues i kartave Visa Premium ke mundësi t’i zgjidhësh problemet apo të papriturat e përditshme më shpejt dhe akoma më lehtë.

Shërbimi i asistentit përfshin një ekip asistentësh profesionistë që janë në dispozicionin tënd për të zgjidhur çfarëdo problemi 24/7.

 

Çfarë di asistenti Visa?

speech bubble

Për cilat karta është i disponueshëm shërbimi?

Visa Platinum card
Visa Infinite card

Si ta kërkoni shërbimin e asistentit?

Phone
Email

Pyetje të shpeshta

Visa concierge ChatBot: lexoni të gjitha të dhënat e kartës suaj në çdo kohë!

Me vetëm disa hapa do të keni një asistent gjithmonë në dispozicionin tuaj: