Fast Track me kartat premium Visa

 

Shërbimi ndërkombëtar Fast Track është i disponueshëm për titullaret e kartave Visa Platinum, Visa Signature, Visa Infinite, Visa Platinium Business and Visa Signature Business deri më 30 shtator 2024 për fluturime ndërkombëtare dhe kombëtare në aeroportet e Austrisë, Belgjikës, Spanjës, Italisë, Republikës së Qipros, Letonisë, Lituanisë, Polonisë, Turqisë dhe Francës.

Numri i shërbimeve të disponueshme gjatë vitit

Visa Platinum card

Visa Platinum

x2

Visa Signature card

Visa Signature

x10

Visa Infinite card

Visa Infinite

Si të merrni shërbimin?

 1. Është e nevojshme të regjistroheni ose të jeni regjistruar përmes kanalit chatbot — Visa Concierge.
 2. Zgjidhni opsionin Visa Travel në menunë kryesore të chatbot-it dhe më pas zgjidhni opsionin e menusë Fast Track International.
 3. Zgjidhni Shtetin dhe Aeroportin.
 4. Zgjidhni një nga llojet e mëposhtme të fluturimeve: Nisje, Nisje Ndërkombëtare ose Mbërritje Ndërkombëtare.
 5. Zgjidhni shtetin ku po udhëtoni dhe terminalin nga po niseni.
 6. Shkruani numrin dhe datën e fluturimit në fushën e posaçme.
 7. Shkruani të dhënat e nevojshme për të marrë dokumentin ne formatin PDF me kodin QR për Fast Track.
 8. Shkarkoni kuponin, klikoni butonin “Get a voucher” (merr një kupon).

Në cilat shtete dhe në cilat aeroporte ofrohet shërbimi Fast Track?

Austri

Shërbimi Fast Track është i disponueshëm për fluturimet ndërkombëtare në Vjenë - Aeroporti Schwechat (VIE).

Belgjike

Shërbimi Fast Track është i disponueshëm për fluturimet ndërkombëtare në Aeroportin Ndërkombëtar të Brukselit (BRU).

Francë

Fast Track në Francë është i disponueshëm për fluturime ndërkombëtare në aeroportin e Nicës Cod d'Azur (NCE).

Itali

Fast Track ofrohet për nisje ndërkombëtare në aeroportet e mëposhtme:

 • Milano-Malpensa (MXP)
 • Milano-Bergamo (BGY)
 • Romë-Fiumicino (FCO)
 • Romë-Ciampino (CIA)

Republika e Qipros

Fast Track ofrohet për nisje ndërkombëtare në aeroportin e Larnakës (LCA).

Letoni

Shërbimi Fast Track ofrohet për fluturimet ndërkombëtare në Aeroportin Ndërkombëtar të Rigës (RIX).

Lituani

Shërbimi Fast Track është i disponueshëm për fluturimet ndërkombëtare në aeroportin e Vilnius (VNO).

Poloni

Fast Track është i disponueshëm për nisje ndërkombëtare në Aeroportin Ndërkombëtar Wroclaw Copernicus (WRO) dhe Aeroportin Ndërkombëtar Chopin të Varshavës (WAW).

Spanjë

Fast Track ofrohet për nisje ndërkombëtare në aeroportet e mëposhtme:

 • Barcelona (BCN)
 • Gran Kanaria (LPA)
 • Palma (PMI)
 • Alikante (ALC)
 • Valencia (VLC)
 • Malaga (AGP)
 • Madrid (MAD)
 • Tenerife (TFS)
 • Sevilje (SVQ)

Turqi

Fast Track është i disponueshëm për nisjet kombëtare, nisjet ndërkombëtare dhe mbërritjet ndërkombëtare në aeroportin e Stambollit (IST) dhe hartën e aeroportit Sabiha Gokcen të Stambollit (SAV) për fluturimet ndërkombëtare me shërbimin Fast Track.

Pyetje dhe përgjigje

Pyetje dhe përgjigje për kushtet e përdorimit

Hyni në botën e privilegjeve me kartat premium Visa