Shijoni pushimet në hotelet më prestigjioze, duke përfshirë hotelet Peninsula, Park Hyatt dhe Shangri-La

Mbajtësit e kartave Visa Premium mund të përfitojnë edhe më shumë kënaqësi gjatë qëndrimit të tyre në hotelet Visa Luxury Hotel Collection duke shfrytëzuar privilegjet ekskluzive të ofruara nga Visa.

 • Nëse është e disponueshme, kategoria e dhomës suaj do të bëhet “upgrade” pas jyrjes/check-in për kohëzgjatjen e qëndrimit tuaj në hotel;
 • Wi-Fi falas në dhomë (nëse disponohet);
 • Mëngjes falas për dy persona;
 • Kupon prej $25 për ushqim ose pije;
 • Statusi i vizitorit VIP;
 • Dalje/Check-out i vonshëm nese kërkohet (nëse disponohet).

Për të përfituar nga këto privilegje, thjesht identifikohuni si mbajtës i kartës Visa Premium dhe përdorni këtë kartë për të paguar kur bëni rezervimin tuaj.

Kushtet e ofertës:

 • Rezervimet duhet të bëhen të paktën 72 orë para fillimit të udhëtimit.
 • Zbritja nuk mund të kombinohet me oferta, promovime ose zbritje të tjera.
 • Nëse kërkohet me ligj, oferta mund të bëhet e pavlefshme, e tatueshme ose të kufizohet. Blerësi është përgjegjës për të gjitha taksat dhe tarifat e zbatueshme.
 • Përgjegjësia për përmbushjen e ofertës i takon shitësit që e bën këtë ofertë.
 • Ofruesi i programit rezervon të drejtën të ndryshojë ose anulojë një ose të gjitha këto oferta në çdo kohë dhe pa paralajmërim.

Oferta është e vlefshme për mbajtësit e kartave Premium: Visa Platinum, Visa Signature dhe Visa Infinite deri në 31 Dhjetor 2025.

Shijoni privilegjet me kartat Visa Premium