Kur shkoni me pushime ose në një udhëtim pune, përfitoni nga privilegjet në aeroport me kartat Visa Premium

Përdorni shërbimet e YQnow Group në mbi 500 aeroporte ndërkombëtare. Me ndihmën e shërbimeve të YQnow Group, ju mund të shmangni me lehtësi dhe shpejtësi rradhët në aeroport, të merrni ndihmë për transportin e bagazheve, të organizoni transfertat pas mbërritjes dhe shumë më tepër.

Mbajtësit e kartave Visa kanë të drejtë të përfitojnë zbritje në shërbimet e YQnow Group.

  • 15% zbritje për mbajtësit e kartave Visa Business, Visa Platinum dhe Visa Platinum Business.
  • 20% zbritje për mbajtësit e kartave Visa Signature dhe Visa Signature Business.
  • 25% zbritje për mbajtësit e kartave Visa Infinite.

Si të përfitoni nga oferta:

Për të përfituar zbritjen, është e nevojshme të zgjidhni shërbimet në faqen e YQnow Group përmes link-ut të posaçëm: https://cemea.yqnowgroup.com/.

Gjatë procesit të rezervimit të shërbimit, zgjidhni kategorinë e kartës suaj dhe zbritja do të aplikohet automatikisht në momentin e pagesës.

Kushtet e ofertës:

  • Rezervimi i shërbimit duhet të kryhet, jo më vonë se 72 orë para fillimit të udhëtimit.
  • Oferta nuk mund të kombinohet me zbritje, promovime ose oferta të tjera.
  • Nëse kryhen ndryshime në shërbimin e rezervuarj, agjentët e YQVG në aeroport mund të kërkojnë pagesën e tarifave shtesë.
  • Në rast anulimi të shërbimit të rezervuar më pak se 48 orë para ofrimit të tij, fondet nuk do të kthehen.
  • Të gjitha anulimet e bëra më shumë se 48 orë para fillimit të rezervimit janë pa pagesë dhe të gjitha fondet do të kthehen në kartën e përdorur për rezervimin.
  • Kushtet standarde të YQnow Group janë të zbatueshme. Mund të gjeni informacione më të detajuara në faqen speedpass.yqnowgroup.com

Shijoni privilegjet me kartat Visa Premium