Udhëtoni rehat dhe të sigurt me Visa falë shërbimit të sigurimit

Të gjithë mbajtësit e kartelave Visa Platinum, Visa Signature, Visa Infinite dhe Visa Platinum Business marrin automatikisht sigurimin e udhëtimit, ndërsa disa kartela ofrojnë edhe sigurim për COVID-19.

Cilat kartela Visa ofrojnë shërbime sigurimi?

Kur fillon mbulimi i sigurimeve?

Çfarë është sigurimi për KOVID-19?

PËRFITIMET E SIGURIMIT

RREGULLAT E PËRGJITHSHME DHE KUSHTET E SIGURIMIT

Pyetje dhe përgjigje