Hapni horizonte të reja duke udhëtuar me rehati dhe karta Visa Premium

Një fllad i ngrohtë përgjatë bregut të Sicilisë apo përreth peizazheve të kreshtave të mbuluara me borë diku afër Alpeve, rrugëve të vogla evropiane të qeta ose megaqyteteve plot zhurmë të Azisë — me kartat Visa dhe shërbimin e marrjes me qira të makinave Avis, çdo udhëtim yt do të jetë i mbushur me ndjesi dhe ngjyra të reja. 

Kur planifikoni udhëtimin tuaj, përfitoni nga marrja me qira e makinave Avis dhe shijoni kushte të veçanta për mbajtësit e kartave premium Visa — 20% ulje me kartat Visa Gold dhe Visa Platinum dhe 35% ulje me kartat Visa Signature dhe Visa Infinite.

Për të përfituar nga kjo ofertë, ju lutemi që të klikoni në linkun special dhe shkruani të gjitha kërkesat tuaja për qira të makinave në anën e djathtë të faqes. Më pas zgjidhni kategorinë e kartës suaj dhe zbritja do të aplikohet automatikisht. Periudha minimale e rezervimit paraprak është 24 orë.

 • Oferta nuk mund të kombinohet me promovime dhe oferta tëtjerat faqen e internetit Avis.
 • Zbritja nuk vlen për tarifat e veçanta, tarifat e ndërmjetësuesve, furgonët, parkingjet speciale (p.sh. Prestige, Select) dhe makinat me qira që përfshijnë shofer.
 • Të gjitha zbritjet janë të disponueshme në mbarë botën dhe mund të ndryshojnë në varësi të disponueshmërisë së makinës dhe periudhës së vitit.

 • Zbritje preferenciale të partnerëve zbatohen vetëm për banorët e Evropës, Afrikës, Lindjes së Mesme dhe rajonit të Azisë-Paqësorit që marrin makina me qira në mbarë botën.
 • Niveli i zbritjes mund të ndryshojë nga vendi në vend.
 • Zbritjet zbatohen në momentin e rezervimit dhe zbatohen për kohëzgjatjen e qirasë, kilometrazhin dhe pjesën e sigurimit të qirasë. Zbritja nuk vlen për produktet përkatëse të blera në arkë. 
 • Oferta nuk mund të përdoret së bashku  me zbritjet, promovime dhe ofertat e tjera, varësisht nga disponueshmëria.
 • Ju lutemi, sigurohuni që e keni zgjedhur kategorinë e saktë të kartës tuaj Visa gjatë  rezervimit për t’u siguruar që është zbatuar zbritja e duhur. Ju do të duhet ta paraqisni kartën  tuaj Visa kur të merrni makinën.
 • Avis i pranon kartat e kreditit  Visa, e në disa vende, kartat e debitit Visa. Avis nuk pranon karta Visa Electron apo karta me parapagesë, edhe pse e kanë logon Visa.
 • Të gjitha zbritjet janë të specifikuara duke përfshirë tarifat shtesë të detyrueshme për të gjithë periudhën e qirasë.
 • Periudha minimale e rezervimit paraprak është 24 orë.
 • Oferta është e vlefshme për të gjitha grupet e makinave në varësi të disponueshmërisë në momentin e rezervimit. 
 • Kufizimet mund të zbatohen për ofertën në vende të caktuara dhe gjatë periudhave të caktuara kohore.
 • Çmimet mund të ndryshojnë varësisht nga sezoni në vendin ku e rezervoni makinën.
 • Oferta është e vlefshme vetëm kur rezervoni përmes lidhjes speciale ose kur rregjistroheni në programin Avis Preferred, ku numri juaj AWD do të shtohet në profilin tuaj në mënyrë që të mund të përfitoni përmes kanaleve të tjera të rezervimit pasi të hyni në profilin tuaj.
 • Nëse ndonjë numër tjetër AWD ofrohet në rezervimin e qirasë ose në profilin tuaj të preferuar të Avis, ju nuk do të merrni privilegjet që lidhen me partneritetin Avis dhe Visa.
 • Zbatohen termat dhe kushtet standarde të Avis.
 • Vizitoni faqen e internetit Avis për termat dhe kushtet e plota: https://one.avisworld.com/en_GB/Avis-Visa/Termsandconditions?open&CID=pcasgen-20220124-visasg-001

Oferta vlen për mbajtësit e kartave Visa Gold, Visa Platinum, Visa Signature, Visa Infinite.

Oferta është e vleshme deri më 31 dhjetor 2024.

*Kushtet apo termat e ofertës mund të ndryshohen  nga organizatori i promovimit pa njoftim të mëtejshëm.