Merr automjet me qira në të gjithë botën  nga SIXT me privilegje ekskluzive për mbajtësit e kartave Visa premium

Shërbimi i marrjes me qira të automjeteve automjete SIXT operon në mbi 100 shtete dhe u ofron mbajtësve të kartave Visa premium kushte të veçanta për shërbimet e saj:

 • Visa Gold — 10% në shërbimin e automjeteve me qira.
 • Visa Platinum dhe Visa Platinum Business — 10% në shërbimin e automjeteve me qira si dhe përfitimi  i statusit të llogarise së klientit  – SIXT Gold.
 • Visa Signature dhe Visa Signature Business — 15% në marrjen me qira të automjetevesi dhe përfitimi i statusit të llogarise së klientit — SIXT Gold.
 • Visa Infinite — 15% në automjet  me qira, 10% në udhëtimet e rezervuara paraprakisht me transfertat Sixt dhe limuzinat e klasit të parë, si dhe përfitimi i statusittë llogarisë së klientit SIXT Platinum.

Për të përfituar nga oferta:

 1. Vizitoni faqen e internetit SIXT duke përdorur lidhjen speciale te referimit,  në varësi të kartës Visa  tuaj përkatëse më poshtë:
  Visa Gold
  Visa Platinum dhe Visa Platinum Business
  Visa Signature dhe Visa Signature Business
  Visa Infinite
 2. Tregoni vendndodhjen/adresën dhe datat e marrjes dhe kthimit të automjetit;
 3. Zbritja do të aplikohet  automatikisht, duke u zbritur nga çmimet e shfaqura;
 4. Përfitimet SIXT Gold dhe SIXT Platinum do të aktivizohen automatikisht;
 5. Zgjidhni një automjet dhe vendosni të dhënat tuaja personale;
 6. Paguani për rezervimin e automjetit me  kartës tuaj Visa , që përputhet me kategorinë në lidhjen që keni ndjekur;
 7. Plotësoni rezervimin dhe shijoni udhëtime të rehatshme me SIXT dhe Visa.

Kushtet e ofertës:

Për të përfituar nga promovimi, klikoni në link-un e veçantë që korrespondon me kategorinë tuaj të kartës Visa:

Oferta nuk zbatohet për shumën e taksave, tarifat dhe pagesat e tjera shtesë.

Oferta është e vlefshme në të gjithë botën automjete.

Oferta nuk mund të shfrytëzohet në kombinim me promovime  të tjera apo me tarifa të shoqërise.

 • Mund të zbatohen tarifat e anullimit dhe kufizimet e itinerarit.
 • Rezervimet bëhen sipas  kategorise së automjetit dhe  jo sipas nje modeli specifik automjeti,  automjete në varësi të disponueshmërisë në kohën e marrjes së automjetit.
 • Qiramarrësi duhet t’i përmbushë kriteret e drejtuesit te automjetit  dhe të kredisë te SIXT.
 • Qiramarrësi duhet t’i përmbushë kriteret e moshës sipas SIXT (mosha minimale mund të ndryshojë në varësi të vendndodhjes dhe kategorisë së automjetit).
 • Mund të aplikohen  tarifa ditore shtesë për qiramarrësit nën moshën 21 vjeç.
 • Të gjitha qiramarrjet dhe rezervimet kryhen sipas të dhënave në Faqen e internetit SIXT.

*Oferta mund të ndryshojë pa njoftim paraprak.

Oferta vlen deri më 25 Tetor 2025.

Pyetje të shpeshta