Плаќајте со Garmin часовник со Visa картички

Побрз, побезбеден и поудобен начин за плаќање. Отсега, можете бесконтактно да плаќате секаде и во секое време со Garmin часовник и поволностите на Visa картичките.

CVV number can be found on the backside of a Visa card
A woman at the airport making a payment with a watch
Garmin Pay対応カード

Како да инсталирате Garmin Pay?

Како да направите плаќање со Garmin Pay?

Garmin Pay対応カード

Kаде може да се користи Garmin Pay?

Contactless symbol.