• Плаќајте онлајн со Visa картичките и уживајте во дополнителните време, сигурност и поволности. #HowYouPayMatters

    Целиот свет од можности е на само едно кликнување од вас, а со Visa картичките, тие можности нудат и многу повеќе. Подгответе се да ги истражите сите начини со чија помош вашите онлајн моменти ќе станат подрагоцени.

mkd kesa inner

Понуди:

Кога купувате онлајн во одредени продавници со својата Visa картичка, добивате:

Placeni kartou ve svete

Slika-1600x900px

Безбедност на мрежата


Плаќајте со картичките на Visa во само неколку чекори