До 12 % попуст за резервации на хотели на Agoda.com!

Егзотични земји, најдобри хотели, премиум услуга и ексклузивни понуди — со картичките Visa и системот за онлајн резервации на хотели на Agoda, сè е можно одеднаш!

985.000 објекти во светот, лични привилегии, бонус програма и многу повеќе.

За да ја искористите понудата:

 • Резервациите мора да се направат преку овој линк на веб-страната на Agoda за да ја активирате оваа понуда: аgoda.com/c/visacemea.
 • Понудата не може да се комбинира со други понуди или промоции на страницата или на  имотот.
 • Понудата важи само за плаќање за сместување и не се однесува на даноци и такси.
 • Постојат посебни услови за земјите и за сместувачките капацитети.
 • Промоцијата не може да се пренесе, не може да се собира, не може да се замени за готовина или други производи и не може да се користи заедно со кој било друг попуст, промоции, артикли со попуст и ставки со фиксна цена (освен ако не е наведено).
 • Промоцијата е достапна за квалификуваните и подобни картички Visa Gold, Visa Platinum, Visa Signature, Visa Infinite, Visa Business, Visa Platinum Business и Visa Signature Business. Сопствениците на картички мора да го намират плаќањето со својата картичка Visa за да уживаат во промоцијата.
 • Промоцијата е применлива само за резервација на избрани и назначени трговски имоти, направена само преку конкретната страница за промоција: Agoda.com.
 • Agoda го задржува правото да ги лансира избраните и привремени „тактички понуди“ на повисоко ниво на попуст за избраните земји.
 • Промоцијата е предмет на одредбите и на условите на Agoda. Во случај на спор, одлуката на банката и / или Agoda ќе биде конечна.
 • Попустот за промоција се применува само за трошоците за сместување (без локални даноци, такси за услуги, дополнителни трошоци, лична потрошувачка и слично).
 • Visa и / или Agoda може да ги променат условите во секое време. Промоцијата може да биде суспендирана или откажана во секое време, без претходна најава.
 • Попустот за промоција ќе се прикаже само на формуларот за резервација на целната страница на промоцијата откако ќе внесете важечки број на платежната картичка Visa.
 • За да нема сомнеж, попустот се применува за трансакции што се случуваат во месецот во кој е направена резервацијата со картичката, а не кога е извршен престојот во хотелот.
 • Попустот со Visa ќе важи само за трансакции што се прават со Agoda. Попустот со Visa нема да се применува за резервации каде што плаќањето се врши директно во хотелот.

Понудата важи за сопственици на Visa Gold, Visa Platinum, Visa Signature, Visa Infinite, Visa Business, Visa Platinum Business и Visa Signature Business.

Понудата важи до 14. мај 2025 година.

*Одредбите и условите на понудата може да ги промени организаторот на промоцијата, без дополнително известување.