Отворете нови хоризонти додека патувате удобно со картичките Visa

Топол ветер покрај брегот на Сицилија или карпести предели покриени со снег некаде во близина на Алпите, тивки мали европски улици или раздвижени мегаградови во Азија — со картичките Visa и со сервисот за изнајмување автомобили Avis, секое ваше патување ќе биде исполнето со нови сензации и бои.

Кога го планирате вашето патување, искористете ги предностите на изнајмувањето автомобил со Avis и уживајте во посебните услови за премиум картичките Visa — 20 % попуст со картичките Visa Gold и Visa Platinum и 35 % попуст со картичките Visa Signature и Visa Infinite.

За да ја искористите оваа понуда, ве молиме следете го дадениот специјален линк и внесете ги сите ваши барања за изнајмување автомобил на десната страна на страницата. Потоа изберете ја категоријата на вашата картичка и попустот ќе се примени автоматски. Минималниот период за претходна резервација е 24 часа.

 • Понудата не може да се комбинира со други промоции и понуди на веб-страницата на Avis.

 • Попустот не се однесува на специјални тарифи, стапки на посредници, мини-комбиња, специјален паркинг (на пр. Prestige,Select) и изнајмување автомобили со возач.
 • Сите попусти се достапни низ светот и може да варираат во зависност од достапноста на автомобилот и од периодот од годината.

 • Попустите за привилегирани партнери важат само за жителите на Европа, Африка, Блискиот Исток и на Азиско-пацифичкиот регион, кои изнајмуваат автомобили низ целиот свет.
 • Нивото на попусти може да варира од земја до земја.
 • Попустите важат за време на резервацијата и се однесуваат на времетраењето на изнајмувањето, километражата и на делот за осигурување. Попустот не важи за сродни производи купени на касата.
 • Понудата не може да се користи заедно со други попусти, промоции и понуди, во зависност од достапноста.
 • Проверете дали сте ја избрале точната категорија на вашата картичка Visa при резервирањето за да се осигурите дека е применет точниот попуст. Ќе треба да ја покажете вашата картичка Visa кога ќе го подигнете автомобилот.
 • Avis прифаќа кредитни картички Visa, а во некои земји и дебитни картички Visa. Avis не прифаќа картички Visa Electron или припејд-картички, дури и ако го имаат логото на Visa.
 • Сите попусти се наведени со задолжителни доплати за целиот период на изнајмување.
 • Минималниот период на авансна резервација е 24 часа.
 • Понудата важи за сите групи автомобили што се предмет на достапност во моментот на резервација.
 • Ограничувањата може да важат за понудата на одредени локации и во одредени временски периоди.
 • Цените може да варираат во зависност од сезоната во земјата каде што го резервирате автомобилот.
 • Понудата важи само кога резервирате преку специјалниот линк или кога се регистрирате во програмата Avis Preferred, каде што вашиот AWD број ќе биде додаден на вашиот профил за да можете да уживате во придобивките преку другите канали за резервација откако ќе се најавите на вашиот профил.
 • Ако во резервацијата за изнајмување или во вашиот профил во Avis Preferred е даден некој друг AWD број, нема да ги добивате привилегиите поврзани со партнерството на Avis и Visa.
 • Важат стандардните услови и условите на Avis.
 • Посетете ја веб-страната на Avis за целосните правила и услови: https://one.avisworld.com/en_GB/Avis-Visa/Termsandconditions?open&CID=pcasgen-20220124-visasg-001

Понудата важи за сопствениците на картичките Visa Gold, Visa Platinum, Visa Signature, Visa Infinite.

Понудата важи до 31. декември 2024 година.

* Организаторот на промоцијата може да ги промени условите или условите на понудата без дополнително известување.