Pushimet e përsosura të presin. Me ne, ti i shijon plotësisht.

Rezervo aventurën tënde të radhës në Booking.com deri më 31 dhjetor 2024 dhe merr një zbritje speciale deri në 6% nëse paguan online me kartën Visa.

Nis udhëtimin tënd

Nga eksplorimet e rezorteve të famshme në plazhet me rërë të bardhë pluhur si në parajsë, deri te historitë interesante të krijuara në shtëpitë mesdhetare autentike, qytezat e veçuara apo eco-fermat vendase, ne mbështesim pasionin tënd për përvoja të reja. Përzgjidh një nga ofertat e rezervimeve mes 28 milion njësive akomoduese në të gjithë botën dhe duke paguar me kartat Visa, ty të lind e drejta e një zbritje deri në 6%, e cila llogaritet automatikisht kur kërkon për oferta apo kur krijon një rezervim.

Për të marrë një zbritje, rezervimi duhet kryer nëpërmjet këtij link-u www.booking.com/6visacemea, sipas hapave të mëposhtme:

 1. Kyçuni në faqe nëpërmjet link-ut të posaçëm: Booking.com;
 2. Përdorni kodin promocional VISABKNG për të aksesuar ofertën speciale;
 3. Krijoni një llogari në Booking.com ose kyçuni në një llogari ekzistuese;
 4. Zgjidhni datën tuaj të udhëtimit, akomodimin tuaj të preferuar “Instant Reward” dhe llojin e dhomës, për të parë vlerën e parashikuar të zbritjes suaj të menjëhershme. Zbritja do të aplikohet automatikisht nga kosto e akomodimit;
 5. Zgjidhni opsionin “Pay now” ose “Pay later” gjatë kryerjes së rezervimit në booking.com;
 6. Përdorni kartën tuaj VISA për të paguar (oferta nuk vlen për kartat Visa me parapagesë)
 7. Pas përfundimit të rezervimit, ju do të merrni një email konfirmues që tregon shumën e zbritjes së përfituar;

Nëpërmjet partneritetit me një nga sistemet udhëheqëse në botë të rezervimeve dhe destinacioni më i preferuar në Internet për kërkim akomodimi, ne sjellim mbajtësit e kartës Visa edhe më pranë përzgjedhjeve të mundësive për udhëtime dhe përfitime shtesë.

Me një ofertë unike, Booking.com lidh përdoruesit e saj me përvoja dhe udhëtime të paharrueshme. Përveç markave të njohura botërore, ky portal rezervimi mikpritjeje përfshin edhe një numër të madh sipërmarrësish të vegjël nga e gjithë bota, duke kontribuar kështu në zhvillimin e bizneseve individuale dhe ekonomisë botërore.

Promovimi përfshin kushte të veçanta, si më poshtë:

 • Zbritja deri në -6% është e vlefshme nga data 1 Tetor 2023 deri në datën 31 Dhjetor 2024, për përdoruesit e të gjitha kartave të kreditit dhe debitit VISA, kur rezervojnë nëpërmjet link-ut të posaçëm: Booking.com.
 • Shuma e zbritjes mund të variojë nga 3% deri në 6% në varësi të shumës totale të rezervimit.
 • Kur përzgjidhet “Pay on the spot”, klientët nuk kualifikohen për zbritje të menjëhershme.
 • Kodi promocional VISABKNG duhet të përdoret në momentin e rezervimit për të përfituar ofertën dhe nuk mund të aplikohet në mënyrë prapavepruese pasi rezervimi të jetë konfirmuar.
 • Për të përfituar zbritje të menjëhershme ju duhet të zgjidhni një rezervim që ka ikonën e gjelbër “Receive discount X”.
 • Vetëm rezervimet e kryera nëpërmjet link-ut të posaçëm të ofertës: Booking.com, kualifikohen për këtë promocion.
 • Rezervimet e kryera përmes aplikacionit Booking.com apo direkt në faqen web të Booking.com, nuk kualifikohen për këtë promocion.
 • Shuma e zbritjes përfundimtare varet nga kursi i këmbimit; Taksat dhe tarifa të tjera nuk mund të merren parasysh gjatë llogaritjes së zbritjes përfundimtare.
 • Oferta nuk aplikohet për hotele që nuk pranojnë karta krediti, pranojnë vetëm para në dorë, nuk kanë ikonën e “Instant Reward” në Booking.com, si dhe për rezervimet e anulluara apo raste mosparaqitje.

Pyetje dhe Përgjigje