Promovimet në Republikën e Shqipërisë

Ofertat për të gjitha kartat Visa në Shqipëri

Të mërkurën, blini një biletë me kartën Visa dhe përfitoni biletën tjetër falas

E mërkura është dita më e mirë për kinemanë.  Me Cineplexx dhe kartën Visa, kënaqësia e filmit dyfishohet!

Zgjidhni filmin tuaj të preferuar në Cineplexx, paguani një biletë me kartën Visa dhe përfitoni biletën e dytë falas!

Mos humbisni mundësinë për të ndjekur çdo të mërkurë, në ekranin e madh të Cineplexx-it, aventurat e personazheve tuaja të preferuara të filmave dhe përfitoni nga të gjitha avantazhet që ju ofron Visa!

Kjo ofertë është e vlefshme deri më 15 Qershor 2024 ose deri në përfundimin e fondeve në vëna në dispozicion për këtë ofertë.

People relaxing in sun loungers on the beach by the ocean

Jumeirah Hotels & Resort

Përfitoni nga ofertat e veçanta në hotele, restorante dhe Spa në Jumeirah Hotels & Resort me kartat Visa.

Ofertat vlejnë për të gjithë mbajtësit e kartave Visa deri në 30 shtator 2024.

Pushimet e përsosura të presin. Me ne, ti i shijon plotësisht

Rezervo aventurën tënde të radhës në Booking.com deri më 31 dhjetor 2024 dhe merr një zbritje speciale deri në 6% nëse paguan online me kartën Visa.

Ofertat për të gjitha kartat Visa në Shqipëri

Booking.com

Rezervo aventurën tënde të radhës në Booking.com deri më 31 dhjetor 2024 dhe merr një zbritje speciale deri në 6% nëse paguan online me kartën Visa.