Tebi, što plešeš u ritmu univerzuma

Visa ti želi dobrodošlicu na EXIT
Visa je i ove godine ponosni sponzor EXIT festivala. Zajedno sa EXIT festivalom, korisnicima Visa kartica, pružamo nova iskustva, sigurna plaćanja i brojne benefite. Vidimo se ponovo od 6. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Pogodnosti i sadržaj koje Visa omogućava na EXIT festivalu

Jedva čekaš da zaplešeš u noćima koja su se pretvorila u jutra sa prijateljima koji su postali porodica na tvom omiljenom EXIT festivalu?

On nam se polako bliži i sada je pravo vrijeme da te podsetimo na sve pogodnosti koje su za tebe pripremili Visa i EXIT:

 

 

Brzi prolaz na glavnim top-up mestima

 

 

Popust od 5% do 15% na piće i brendirani materijal


 

Interaktivno muzičko iskustvo u Visa tematskoj zoni i uživanje u nastupima regionalnih i domaćih izvođača na Visa Fusion stage-u

Dok odbrojavaš do nastupa svog omiljenog izvođača na EXIT festivalu, prepusti se uživanju u dobro poznatim lokalnim specijalitetima i doživi Novi Sad iz novog ugla!

Mali novosadski biznisi i Visa pobrinuli su se da te obraduju ne samo izvrsnom ponudom već i poklonom koji dobijaš za svaku kupovinu plaćenu Visa karticom. Zato posjeti Tija pastry shopLoftThe Camelot,  KombinatTortilla casa,  Sport Medica ili Plavu frajlu, iskoristi Visa karticu za plaćanje i upotpuni nezaboravne festivalske dane još boljim ukusima. 

Promotivni period traje od  1. jula do 9. jula 2023. godine.

Tebi, što otkrivaš nove muzičke univerzume

Spakovali smo Visa Fusion stage u Spotify plejlistu! Za sve ljubitelje autentičnog zvuka zajedno sa EXIT festivalom odabrali smo pjesme koje će nas sve zajedno najbolje zagrijati za nastupe ovogodišnjih izvođača i uvesti u novu festivalsku avanturu. Zapleši, pjevaj, skači – prepusti se uzbudljivim hitovima koje potpisuju umetnici Dzipsii, Bojana Vunturišević, Zoe Kida, Z++ i mnogi drugi.

Neka ova plejlista bude tvoja muzička podloga za neponovljiv festivalski doživljaj jer Muzika pripada svima!


Tebi, što pratiš ritam svog srca

Visa te vodi na EXIT

Spremaš se za EXIT Festival? Visa je tu da ti olakša planiranje uz mogućnost da osvojiš komplet karata za 2 osobe za sve dane festivala. A evo i kako:

  • Napiši nam u komentarima čiji nastup na ovogodišnjem festivalu želiš doživjeti i zašto,
  • Obavezno taguj osobu koju želiš povesti sa sobom,
  • Ne zaboravi da zapratiš naš @visa_bih profil ukoliko već nisi.

Mogućnost da osvoje karte imaće svi komentari postavljeni do ponoći 29. juna. Najkreativniji odgovor nagrađujemo muzičkim iskustvom koje se ne zaboravlja.​

Sretno!

Pravilnik o učešću u nagradnom konkursu možeš pogledati na linku ispod:

Muzika pripada svima

Dobitnik kompleta karata za 2 osobe za sve dane EXIT festivala

U nagradnom konkursu održanom u periodu od 20. juna - 29. juna, jedan učesnik je osvojio komplet karata za 2 osobe za sve dane EXIT festivala: @love_party77

 

Aktuelne promocije partnera za korisnike svih Visa kartica