Visa ti želi dobrodošlicu na EXIT

 

Visa je i ove godine ponosni sponzor EXIT festivala sa ciljem da korisnicima Visa kartica pruži nova iskustva, sigurna plaćanja i brojne benefite na svakom koraku njihovog muzičkog putovanja.

Jedno je sigurno — da ćeš vrijeme provedeno na EXIT festivalu posvjetiti onome što voliš i što te stvarno pokreće: nastupima sjajnih svjetskih i domaćih muzičkih izvođača, nezaboravnom provodu na Visa Fusion bini, kao i uživanju u svim ostalim festivalskim sadržajima i pogodnostima koji su sastavni dio ovog neponovljivog iskustva.

Vidimo se od 10. do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.


Pogodnosti za Visa korisnike na EXIT festivalu

Jedva čekaš da zaplešeš u noćima koja se pretvaraju u jutra sa prijateljima koji su postali porodica na tvom omiljenom EXIT festivalu?

Ostalo je još malo vremena i sada je pravo vrijeme da te podsjetimo na sve pogodnosti koje su za tebe pripremili Visa i EXIT:

Contactless icon

Brzi prolaz na glavnim top-up mjestima

Percentage icon

Popust od 5% do 15% na piće i brendirani materijal

A musical note with hearts

Interaktivno muzičko iskustvo u Visa tematskoj zoni i uživanje u nastupima regionalnih i domaćih izvođača na Visa Fusion stage-u


Benefiti kod lokalnih biznisa

Dok odbrojavaš do nastupa svog omiljenog izvođača na EXIT festivalu, prepusti se uživanju u dobro poznatim lokalnim specijalitetima i doživi Novi Sad iz novog ugla!

Mali novosadski biznisi i Visa pobrinuli su se da te obraduju ne samo izvrsnom ponudom već i brendiranim poklonima (frizbi, bežični punjač za telefon i flašica za vodu) koje dobijaš za svaku kupovinu od minimum 1000 RSD plaćenu Visa karticom. Zato posjeti Tija pastry shopLoftThe CamelotKombinatTortilla casaSport Medica ili Plavu frajlu, iskoristi Visa karticu za plaćanje i upotpuni nezaboravne festivalske dane još boljim okusima. 

Promotivni period traje od 6. do 14. jula 2024. godine.

Aktuelne promocije partnera za korisnike svih Visa kartica