Aktuelne promocije u Bosni i Hercegovini


Savršen odmor čeka na vas, a sa nama je zadovoljstvo potpuno

Plaćanjem bilo kojom Visa karticom prilikom rezervacije odabranih ponuda iz kolekcije od gotovo 28 milijuna smještajnih jedinica širom svijeta, ostvarujete povraćaj novca do 6%!

Da biste ostvarili pravo na povraćaj novca neophodno je da rezervacije budu napravljene putem linka: www.booking.com/6visacemea

Ponuda traje do 31. decembra 2023. godine, a više informacija o uslovima ponude saznajte klikom na link ispod.

Tax-free kupovina na još bolji način

Baš kada pomislite da međunarodna tax-free kupovina ne može biti bolja, donosimo vam odlične vijesti! Iskoristite 20% dodatnog povraćaja novca (do 500€) na tax-free kupovinu uz Visa kartice i Global Blue, kao i ekskluzivne pogodnosti prilikom registrovanja.

Provedite više vremena u shopping-u, a manje popunjavajući dosadnu papirologiju.

Ponuda se odnosi na kupovinu određenih brendova u Italiji, Španiji, Francuskoj i Njemačkoj i dostupna je za korisnike Visa Classic, Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite kartica.

Ponuda traje do 31. decembra 2023. godine.

Posebne pogodnosti za Visa premium kartice


Otkrivanje novih okusa može da počne

Iz najudobnijeg kutka vašeg doma, gastro avantura može da počne:

Naručite vašu omiljenu hranu putem Korpa.ba platforme i ostvarite 20% popusta vikendom za plaćanje Visa Gold ili Visa Platinum karticom. I da, očekuje vas i besplatna dostava.

Iznos popusta biće vam vraćen u vidu Korpa kredita na korisnički račun.

Promotivni period traje do 31.12.2023. godine ili do isteka sredstava predviđenih za promociju.

Booking.com

Plaćanjem Visa premium karticama prilikom rezervacije odabranih ponuda iz kolekcije od gotovo 28 milijuna smještajnih jedinica širom svijeta na Booking.com, ostvarujete povraćaj novca do 6%!

Da biste ostvarili pravo na povraćaj novca neophodno je da rezervacije budu napravljene putem linka: www.booking.com/6visacemea

Pogodnost traje do 31. decembra 2023. godine.