Garden of Dreams festival

 

Garden of Dreams nije samo festival; to je iskustvo koje briše granice, gradi prijateljstva i stvara nezaboravne trenutke uz najbolje zvuke današnje elektronske muzike. Od 2016. godine, Garden of Dreams donosi magiju u Sarajevo, spajajući globalne zvijezde s lokalnim talentima na jedinstvenim lokacijama, postavljajući nove standarde u produkciji i iskustvu za sve posjetioce.

I ove godine festival se održao u nezaboravnoj atmosferi na više lokacija pod zvjezdanim nebom u Sarajevu, od 7. do 9. juna, uz lineup predvođen spektakularnim nastupima Mind Against, Reiner Zonneveld, Lehar i Rex The Dog i mnogih drugih zvijezda elektronske muzičke scene.

People move their hands in front of the DJ

Ne propustite priliku da budete dio kolektivnog sna i za sljedeće muzičke spektakle:

People at the festival in red light

Zahvaljujući partnerstvu ostvarenom sa kompanijom Visa, Garden of Dreams je pored glavnog festivalskog programa spremio i niz muzičkih događaja tokom cijele ljetnje sezone, pretvarajući historijske prostore u plesne podijume za hiljade ljudi iz cijelog svijeta.

Ne propustite priliku da budete dio kolektivnog sna i za sljedeće muzičke spektakle:

 • Garden of Dreams ROOFTOP SESSIONS — 05. jula 2024. godine
 • Garden of Dreams w/ Nic Fanciulli — 18. avgusta 2024. godine
 • Garden of Dreams w/ Denis Sulta — 23. avgusta 2024. godine
 • Garden of Dreams @ Eternal Flame/Sarajevo Film Festival closing night — 23. avgusta 2024. godine.

Za poptuni muzički doživljaj i uživanje uz zvijezde elektronske muzičke scene, Visa je obezbijedila posebnu ponudu za svoje korisnike:

 • 10% popusta prilikom kupovine ulaznica na www.kupikartu.ba (Garden of Dreams ROOFTOP SESSIONS, Garden of Dreams w/ Nic Fanciulli, Garden of Dreams w/ Denis Sulta)
 • 10% bonusa prilikom dopune cashless kartica na festivalu (Garden of Dreams w/ Nic Fanciulli, Garden of Dreams w/ Denis Sulta)

Visa te vodi na Garden of Dreams festival

Spremate se za nezaboravan provod u bašti snova? Visa je tu da vam uljepša pripreme za spektakularan muzički doživljaj sezone i omogući da osvojite komplet ulaznica za dvije osobe za sve dane festivala.

 • Napišite nam u komentarima naše prve objave čiji nastup na ovogodišnjem @gardenofdreams.ba festivalu ne želite da propustite i zašto.
 • Tagujte osobu koju želite da povedete sa sobom.
 • Ne zaboravite da zapratite naš @visa_bih profil ukoliko već niste.

Svi komentari postavljeni do ponoći 3. juna 2024. godine učestvuju u nagradnoj igri, a 5 najkreativnijih odgovora nagrađujemo muzičkim iskustvom koje se pamti.

Sretno!

Pravilnik o učešću u nagradnom konkursu možete pogledati na linku ispod:

Pravilnik o učešću u nagradnom konkursu

Spotlights at the Garden of Dreams Festival

Dobitnici kompleta ulaznica za dvije osobe za sve dane Garden of Dreams festivala

U nagradnom konkursu održanom u periodu od 24. maja - 3. juna, pet učesnika je osvojilo komplet ulaznica za dvije osobe za sve dane Garden of Dreams festivala:

 1. @katkaaaaaaaaaaa
 2. @nadja.em
 3. @anjabasevic
 4. @marija.stankov44
 5. @malojachishop

Aktuelne promocije partnera za korisnike svih Visa kartica