.

Shërbimi i portierit me Visa premium

Mbajtësit e kartave Visa Premium mund t’i zgjidhin problemet e tyre të përditshme shpejt dhe lehtë.

Shërbimi i portierit përfshin një ekip të asistentëve profesionistë që janë në dispozicionin tuaj 24/7 për të zgjidhur çfarëdo problemi.

 

Çfarë di Visa portieri?

speech bubble

Për cilat karta është shërbimi i disponueshëm?

Visa Platinum card
Visa Infinite card

Si të kërkoni shërbimin e portierit?

Phone

Pyetje të shpeshta

Visa concierge chatbot: lexoni për veçoritë e kartës suaj në çdo kohë!

Me vetëm disa hapa ju do ta keni një ndihmës në dispozicion në çdo moment: