Të gjitha kartat Visa

 

Visa ju ofron karta të ndryshme për një gamë të gjerë nevojash dhe qëllimesh. Mësoni më shumë për kategorinë e secilës kartë dhe shërbimet dhe ofertat e disponueshme me to.
Visa Classic card

Visa Classic

Një kartë pagese që pranohet në çdo kohë në mbarë botën

Visa karta premium

Tre kategori të kartave premium Visa janë në dispozicion për ju — Visa GoldVisa Platinum dhe Visa Infinite.
Visa Gold card

Visa Gold

Ai konfirmon statusin e mbajtësit të kartës dhe ofron një sërë përfitimesh në mbarë botën

Visa Platinum card

Visa Platinum

Përdoruesit e këtyre kartave kanë më shumë përfitime sesa përdoruesit e kartave Visa Gold

Visa Infinite card

Visa Infinite

Një kartë pagese speciale me një sërë privilegjesh dhe shërbimesh unike

 

Kontaktoni një nga bankat tona partnere për të aplikuar për kartën tuaj Visa në Kosovë:

NLB Bank logo
BKT Banka Kombetare Tregtare logo
Banka Ekonomike
Credins bank logo
TEB BNP bank logo
Raiffeisen Bank logo
BPB bank logo

Hidhini një sy ofertave speciale nga partnerët tanë