Shijoni pushimet në grupet më prestigjioze të hoteleve, përfshirë grupet Peninsula, Park Hayatt dhe Shangri-La

Mbajtësit e kartës Premium Visa mund të gëzojnë edhe më shumë kënaqësi gjatë qëndrimit të tyre në hotelet Visa Luxury Hotel Collection duke përfituar nga privilegjet ekskluzive të ofruara nga Visa.

  • Me lejen e disponueshmërisë, kategoria e dhomës suaj do të përmirësohet pas check-in për kohëzgjatjen e qëndrimit tuaj në hotel;Wi-Fi falas (nëse është në dispozicion);
  • Mëngjes për 2 persona falas;
  • Kupon për ushqim dhe pije në vlerë prej $25;
  • Status të mysafirit VIP;
  • Largim me vonesë sipas kërkesës  (nëse është në dispozicion).

Për të përfituar nga këto privilegje, thjesht identifikohuni si mbajtës premium i kartës Visa dhe përdorni këtë kartë për pagesë kur bëni rezervimin tuaj.

Termat dhe kushtet e ofertës:

  • Rezervimet duhet të bëhen së paku 72 orë para fillimit të udhëtimit.
  • Zbritja nuk mund të kombinohet me ofertat, promovimet apo zbritjet e tjera.
  • Nëse kërkohet me ligj, oferta mund të jetë e pavlefshme, e tatueshme ose e kufizuar.Blerësi është përgjegjës për të gjitha tatimet apo tarifat e zbatueshme.
  • Përgjegjësia ekskluzive për përmbushjen e ofertës bie mbi shitësin që e ofron këtë ofertë.
  • Ofruesi i programit e rezervon të drejtën ta ndryshojë apo anulojë cilëndo prej këtyre ofertave në çdo kohë dhe pa paralajmërim.

Oferta vlen për  mbajtësit e kartave premium të Visa Platinum, Visa Signature dhe Visa Infinite deri më 31 dhjetor 2025.

Shijo privilegjet me kartat Visa Premium