Opsionet tuaja me kartelat Visa premium

Kartelat Visa premium janë një botë e tërë me privilegje dhe oferta speciale nga partnerët tanë. Ato janë në dispozicion për ju, për të treja kategoritë e kartelave Visa premium — Visa Gold, Visa Platinum dhe Visa Infinite.

Zbuloni se cilat shërbime dhe përfitime mund të përdorni me secilën kartelë!

Visa Gold card
Visa Platinum card
Visa Infinite card

Shijoni përfitimet premium të Visa

Tani të gjitha përfitimet dhe shërbimet premium mblidhen në një vend sipas kategorisë dhe ofrohen vetëm me një klik.

Përfitimet e udhëtimit

Shijoni shërbimet premium dhe përfitimet e udhëtimit me kartelat premium Visa
A man standing by a car with the door open

Deri më 25 tetor, 2025

SIXT

Merrni deri në 15% cashback kur kryeni një rezervim në SIXT me kartatat Visa premium

A woman on the glass balcony with a cup of drink

Deri më 14 qershor 2024

Agoda

Zbritje deri në -12% në rezervimet e hoteleve në Agoda.com

A man, woman, and two children on the sunset beach

Deri më 31 maj 2024

Sigurimi i Udhëtimit

Sigurimi i personave që udhëtojnë është një program i zgjeruar i sigurimit për:

  • mbajtësit e kartelës Visa Infinite (me një limit mbulimi deri në 2,5 milion USD) si dhe anëtarëve të familjes së tij/saj
Visa Luxury Hotels

Deri më 31 dhjetor 2025

Visa Luxury Hotel Collection

Shërbim ekskluziv në hotelet Visa Luxury Hotel Collection

A woman sitting in the car and looking at the night city landscape

Deri më 31 dhjetor 2024

AVIS

Deri në -35% për makina me qira në AVIS

A couple sitting in chairs on a beach

Deri më 30 shtator 2024

Jumeirah Hotels & Resort

Deri në 25% zbritje për akomodimin dhe kohën e lirë

Blerje

Privilegje ekskluzive të blerjeve me partnerët tanë vendas dhe ndërkombëtarë vetëm për mbajtësit e kartelave Visa premium

Mbrojtja e blerjes

Mbrojtja dhe sigurimi i blerjeve tuaja
 

Oferta speciale nga partnerë vendas dhe ndërkombëtarë

Një gamë e gjerë ofertash speciale kur paguani me kartelat premium Visa

Privilegje në aeroport

Përfitoni nga shërbimet më të mira në aeroport dhe filloni udhëtimin tuaj sa më komod dhe këndshëm
A man and a woman with their luggage walking in the airport

Deri më 30 shtator 2024

Fast Track International

Shërbimet e Kalimit të Shpejtë në Aeroportet Ndërkombëtare

Deri më 31 dhjetor 2024

Kafeterija — Pije falas në aeroportin Nikola Tesla kur paguani me kartelat Visa premium:

4 për Visa Gold, 6 për Visa Platinum, dhe 12 pije në vit për kartat Visa Infinite

A man in the lounge zone talking on the phone and working on the laptop

 

Lounge Key

Vizita falas në sallat e Lounge Key në aeroportet anembanë botës

A man and woman in business attire examining a machine, possibly discussing its functionality and features.

Deri më 31 dhjetor 2024

YQnow Group

Deri në 25% zbritje në shërbimet e shoqërimit në aeroport

Deri më 31 dhjetor 2024

Air Serbia

Paketa ekskluzive kur udhëtoni me Air Serbia

A man with a suitcase and a smartphone

Deri më 30 tetor 2024

Shërbimi Fast Line në aeroportin e Bakusë

Kalim më i shpejtë nëpër procedurat e aeroportit të Bakusë

A man with a suitcase watches an airplane take off

 

Fast Track — Shkup

Fast Track në Aeroportin e Shkupit

Ndihmë dhe mbështetje

Rezervimi i një dhome hoteli ose një tavoline në një restorant, marrja me qira e një makine dhe detyra të tjera nuk do t'ju rëndojnë më. Me kartelat Visa premium, shërbimet tona janë të disponueshëme 24 orë në ditë për t'ju ndihmuar të thjeshtoni zgjidhjen e problemeve të shumta dhe janë të gatshëm t'ju këshillojnë 24/7 për të gjitha opsionet dhe shërbimet Visa.

Shërbimet e Ndihmësit

Shërbimet e Ndihmësit të Visa përmbushin detyrat dhe plotësojnë kërkesat

A man and a woman sitting on a sofa and looking into a smartphone

ChatBot

Zbuloni gjithçka për avantazhet e kartelës suaj në një vend

A smiling Kazakh woman with a headset on her head

Mbështetja Globale e Klientit GCAS

Platformë për pyetje dhe konsultime në lidhje me shërbimet e Visa

Oferta speciale nga partnerët brenda programit të përfitimeve Visa premium