Kur shkoni në pushim apo në udhëtim zyrtar, përfitoni nga privilegjet  e aeroportit me kartat Visa premium

Përdorni shërbimet YQnow Group në mbi 500 aeroporte ndërkombëtare. Përmes asistencës së shërbimeve të Grupit YQnow, ju mund t’i tejkaloni lehtë e shpejt radhët në aeroporte, përfitoni nga transporti i bagazheve, të organizoni  transferimin pas mbërrijtjes dhe shumë më tepër.

Mbajtësit e kartës Visa kanë të drejtë për zbritje speciale në shërbimet e YQnow Group.

  • 15% zbritje për mbajtësit e kartave Visa Business, Visa Platinum dhe Visa Platinum Business.
  • 20% zbritje për mbajtësit e kartave Visa Siganture dhe Visa Signature Business.
  • 25% zbritje për mbajtësit e kartave Visa Infinite.

Si të përfitoni nga oferta:

Për të përfituar nga zbritja, duhet të organizoni shërbimet në webfaqen e Grupit YQnow në linkun special: https://cemea.yqnowgroup.com/.

Gjatë procesit të rezervimit të shërbimit, zgjidhni kategorinë e kartës suaj dhe zbritja do të aplikohet automatikisht në momentin e pagesës.

Termat e ofertës:

  • Rezervimi i shërbimit duhet të bëhet jo më vonë se 72 orë para fillimit të udhëtimit.
  • Oferta nuk mund të kombinohet me zbritjet, promovimet apo ofertat e tjera.
  • Nëse bëhen ndryshime në shërbimin e rezervuar gjatë ekzekutimit  të tij, agjentët YQVG në aeroport mund të ju kërkojnë pagesë të tarifave shtesë.
  • Në rast të anulimit të rezervimit të shërbimit më pak se 48 orë para ofrimit, shuma e paguar nuk do të kthehet.
  • Të gjitha anulimet që bëhen më shumë se 48 orë para fillimit të rezervimit janë pa pagesë dhe e tërë shuma do të kthehet në kartën e përdorur për rezervimin.
  • Zbatohen termat dhe kushtet standarde të YQnow Group. Të dhënat e detajuara mund t’i gjeni nëfaqen e internetit speedpass.yqnowgroup.com

Shijo privilegjet me kartat Visa Premium