Ве очекува совршен одмор, а кај нас задоволството е целосно.

Резервирајте ја вашата следна авантура на Booking.com до 31 декември 2024 година и добијте специјален попуст до 6% кога плаќате онлајн со Visa картичка.

Започнете го вашето патување

Без разлика дали сакате да истражите познато одморалиште на една од рајските плажи со прашкаст бел песок, барате автентична медитеранска куќа која открива интересни приказни или ве интересираат скриени градски локации, а можеби и локални еко фарми, ние поддржуваме вашата страст за нови искуства.

За да добиете попуст, потребно е да резервирате сместување преку следниот линк: www.booking.com/6visacemea. Следете ги чекорите подолу:

 1. направете профил на Booking.com или најавете се на постоечкиот профил
 2. внесете го промотивниот код VISABKNG за да го отклучите пристапот до специјалната понуда;
 3. најавете се на вашата сметка или регистрирајте се на Booking.com;
 4. одберете го датумот на патување, вашето омилено сместување со Инстант награда и типот на соба за да ја видите проценетата вредност на вашата Инстант награда. Тоа автоматски ќе се одземе од трошоците за сместување;
 5. кога правите резервација, изберете ја опцијата „Плати сега“ или „Плати подоцна“ на Booking.com;
 6. користете ја вашата Visa картичка за плаќање (понудата не важи за припејд Visa картичките);
 7. по завршувањето на вашата резервација, ќе добиете е-пошта за потврда со означување на износот на добиениот попуст.

 

Преку партнерство со еден од водечките системи за онлајн резервации и омилена дестинација на Интернет за пребарување сместување, Visa картичката им носи на корисниците различни опции за патување со дополнителни поволности.

Со својата единствена понуда, Booking.com ги поврзува своите корисници со уникатни искуства од патувањето. Покрај реномирани светски брендови, овој портал за резервации за сместување вклучува голем број мали претприемачи од целиот свет, а со тоа придонесува за развој на индивидуалните бизниси и глобалната економија.

Специфичните услови на понудата го вклучуваат следново:

 • Попустот до 6% важи од 1 октомври 2023 до 31 декември 2024 година за имателите Visa кредитни и дебитни картички при резервација преку специјална врска: Booking.com.
 • Износот на попустот може да варира од 3% до 6% во зависност од вкупната сума на резервацијата.
 • Кога е избрано „Плати на лице место“, клиентите нема да имаат право на попуст.
 • Промотивниот код VISABKNG мора да се внесе во моментот на резервацијата за да се квалификувате за понудата и не може да се применува ретроактивно откако ќе се потврди резервацијата.
 • За да го добијат попустот, клиентите мора да изберат резервација која има зелена икона „Добиј попуст X“.
 • Само резервации направени преку врската за специјална понуда: Booking.com имаат право да ја користат промоцијата.
 • Резервациите направени директно преку апликацијата Booking.com или веб-локацијата Booking.com не се подобни за оваа промоција.
 • Износот на конечниот попуст зависи од девизниот курс; даноците и другите давачки не можат да се земат предвид при пресметување на конечниот износ.
 • Понудата не важи за хотели кои не прифаќаат кредитни картички, прифаќаат само плаќања во готовина, немаат икона за инстант награда на Booking.com, како и откажани резервации или не-прикажувања.

Прашања и одговори