Promotions in Northern Macedonia for all Visa cards


Купи билет за кино со Visa, а вториот добиј го гратис

Среда е омилениот ден за кино, а со Cineplexx и Visa картичките уживањето во филмовите е двапати поголемо!

Избери филм по мерка, од актуелниот Cineplexx репертоар, плати го билетот со Visa картичка и вториот го добиваш како подарок.

Не пропуштај ја можноста секоја среда да ги следиш авантурите на омилените филмски херои на големото платно во Cineplexx и максимално искористи ги сите можности што ти ги нуди Visa.

Понудата важи секоја среда до 31 декември 2023 година, или до искористување на средствата, само доколку платите со Visa платежна картичка на билетарата во кино.

Ве очекува совршен одмор, а кај нас задоволството е целосно

Со плаќање со која било Visa картичка при резервирање избрани понуди од колекцијата од речиси 28 милиони сместувачки единици ширум светот, добивате до 6% попуст! За да добиете попуст, потребно е да резервирате сместување преку следниот линк: www.booking.com/6visacemea

Понудата трае до 31 декември 2024 година, а повеќе информации за условите на понудата можете да дознаете со кликнување на линкот подолу.

Two women going along the street with shopping bags

Купување без данок на уште подобар начин

Токму кога мислевте дека меѓународното купување без данок не може да биде подобро, ви носиме одлични вести! Искористете ги предностите на дополнителните 20% поврат на готовина (до 500 евра) за купување без данок со Visa картички и Global Blue и ексклузивните поволности при регистрација. Поминувајте повеќе време за купување и помалку време за пополнување на здодевните документи.

Понудата се однесува на купување на одредени брендови во Италија, Шпанија, Франција и Германија и е достапна за корисниците на картички Visa Classic, Visa Gold, Visa Platinum и Visa Infinite.

Понудата трае до 31 декембри 2023 година.

Promotions in Northern Macedonia for premium Visa cards


Искусете премиум пазарење

Остварете 20% попуст со сметка повисока од 1.000 денари платена со картичка Visa премиум.Премиум пазарење е пазарење што функционира за сите вас! Затоа, следниот пат кога ќе посакате да купите нешто, проверете ја онлајн платформата на Paket.mk, купете сѐ што ви треба со вашата Visa premium картичка.Ако направите сметка повисока од 1.000 денари и платите со картичка Visa Gold или Visa Platinum, ќе добиете ексклузивен попуст од 20%! Вистинска сензација на премиум пазарењето.

Понудата важи до 31 декембри 2023 година или до целосно искористување на средствата наменети за промоцијата.

Нарачајте храна на премиум начин

Со картичките Visa премиум добивате 25% попуст на "Кликни јади".

Еве го специјалниот рецепт на Visa за тоа како испораката на храна да се претвори во, навистина, врвно искуство.

Едноставно, користи ја твојата картичка Visa Gold или Visa Platinum за плаќање на платформата за испорака на храна „Кликни јади” и добиј одличен попуст од 25 % на која било сума повисока од 1.000 денари. И вкусно, и економично, што значи - вистински деликатес.

Понудата важи до 31 декембри 2023 година или до целосно искористување на средствата наменети за промоцијата.

Booking.com

Со плаќање со која било Visa картичка при резервирање избрани понуди од колекцијата од речиси 28 милиони сместувачки единици ширум светот, добивате до 6% попуст! За да добиете попуст, потребно е да резервирате сместување преку следниот линк: www.booking.com/6visacemea

Понудата трае до 31 декември 2024 година, а повеќе информации за условите на понудата можете да дознаете со кликнување на линкот подолу.