.

Консиерж услуга со Visa premium картички

Сопствениците на Visa Premium картички имаат можност да ги решат своите секојдневни проблеми на брз и едноставен начин.

Консиерж услугата опфаќа тим професионални помошници кои Ви се на располагање 24/7 за решавање на какви било проблеми.

Што знае Visa консиерж?

speech bubble

За кои картички е достапна услугата?

Visa Platinum card
Visa Infinite card

Како да ја побарате консиерж услугата?

Phone
Email

Чести прашања

Visa консиерж чет бот: прочитајте ги сите функции на Вашата картичка во секое време!

Само неколку чекори – и во секој момент ќе имате помошник при рака: