Сите Visa картички

 

Visa ви нуди различни картички за широк спектар на потреби и цели. Дознајте повеќе за секоја категорија на картички и за услугите и понудите достапни со нив.
Visa Classic card

Visa Classic

Платежна картичка која е прифатена во целиот свет во секое време

Виза премиум картички

Ви се достапни три категории на Visa премиум картички - Visa Gold, Visa Platinum и Visa Infinite
Visa Gold card

Visa Gold

Го потврдува статусот на сопственикот на картичката и обезбедува голем број поволности ширум светот

Visa Platinum card

Visa Platinum

Корисниците на овие картички имаат повеќе бенефиции од корисниците на Visa Gold картичките

Visa Infinite card

Visa Infinite

Специјална платежна картичка со збир на уникатни привилегии и услуги
 

   

Контактирајте со една од нашите партнерски банки за да аплицирате за вашата Visa картичка во Македонија:

TTK banka logo
UniBanka logo
Stopanska banka ad Bitola logo
Commercial bank logo
Halkbank logo
NLB Bank logo
Сentral Сooperative banka logo
Silk Road bank

Специјални понуди од партнери за корисници на сите Visa картички