Брзо поминување на аеродромските проверки (Fast Track) со Visa premium картичките

 

Услугата Fast Track International е достапна за сопствениците на Visa Platinum, Visa Signature, Visa Infinite, Visa Platinum Business и Visa Signature Business картички до 30. септември 2024 година за меѓународни и домашни летови на аеродромите во Австрија, Белгија, Шпанија, Италија, Република Кипар, Латвија, Литванија, Полска, Турција и Франција. 

Број на достапни услуги во текот на годината

Visa Platinum card

Visa Platinum

x2

Visa Signature card

Visa Signature

x10

Visa Infinite card

Visa Infinite

Како да ја добиете услугата?

 1. Треба да се регистрирате или да сте регистрирани преку Visa Concierge на Чет-бот каналот.
 2. Изберете ја ставката Visa Travel во главното чет-бот мени, а потоа изберете ја ставката Fast Track од менито. 
 3. Изберете земја и аеродром.
 4. Изберете еден од следниве типови летови: заминување, меѓународно заминување или меѓународно пристигнување.
 5. Изберете ја земјата во која патувате и терминалот од кој полетувате.
 6. Внесете го бројот и датумот на летот во специјалното поле.
 7. Внесете ги потребните податоци за да добиете PDF-датотека со QR-код за Fast Track.
 8. Преземете го ваучерот, кликнете на копчето „Преземи ваучер / Get a voucher“.

Во кои земји и на кои аеродроми е достапна услугата Fast Track?

Австрија

Услугата Fast Track е достапна за меѓународни летови на Аеродромот „Швечат“ во Виена (VIE).

Белгија

Услугата Fast Track е достапна за меѓународни летови на Меѓународниот аеродром во Брисел (BRU).

Франција

Услугата Fast Track е достапна за меѓународни летови на Аеродромот „Код д’Азур“ во Ница (NCE).

Италија

Услугата Fast Track е достапна за меѓународни заминувања на следниве аеродроми:

 • Милано — „Малпенса“ (MXP)
 • Милано — „Бергамо“ (BGY)
 • Рим — „Фјумичино“ (FCO)
 • Рим — „Чампино“ (CIA)

Република Кипар

Услугата Fast Track е достапна за меѓународни заминувања на Аеродромот во Ларнака (LCA).

Латвија

Услугата Fast Track е достапна за меѓународни летови на Меѓународниот аеродром во Рига (RIX).

Литванија

Услугата Fast Track е достапна за меѓународни летови на Аеродромот во Вилнус (VNO).

Полска

Услугата Fast Track е достапна за меѓународни заминувања на Меѓународниот аеродром „Коперник“ во Вроцлав (WRO) и на Меѓународниот аеродром „Шопен“ во Варшава (WAW).

Шпанија

Услугата Fast Track е достапна на следниве аеродроми:

 • Барселона (BCN)
 • Гран Канариа (LPA)
 • Палма (PMI)
 • Аликанте (ALC)
 • Валенсија (VLC)
 • Малага (AGP)
 • Мадрид (MAD)
 • Тенерифе (TFS)
 • Севиља (SVQ)

Турција

Услугата Fast Track е достапна за домашни заминувања, меѓународни заминувања и меѓународни пристигнувања на аеродромот во Истанбул (IST). Мапа на Аеродромот „Сабиха Гокчен“ во Истанбул за меѓународни летови со услугата Fast Track.

Прашања и одговори

Прашања и одговори за условите за користење

Зачекорете во светот на привилегиите со Visa премиум картичките