Вашите опции со Visa Premium картичките

Visa Premium картичките се цел свет на привилегии и специјални понуди од нашите партнери. Тие се достапни за вас во три категории на Visa Премиум картички — Visa Gold, Visa Platinum, и Visa Infinite.

Дознајте кои услуги и поволности можете да ги користите со секој вид на премиум картичка!

  

Visa Gold card
Visa Platinum card
Visa Infinite card

Уживајте во поволностите на Visa premium

Сега сите премиум поволности и услуги се собрани на едно место по категорија и се достапни со само еден клик.

Привилегии за патувања

Уживајте во премиум услугите и поволностите за патување со Visa премиум картичките
A man standing by a car with the door open

До 25. октомври 2025 година

SIXT

Остварите враќање на парите до 15% нa SIXT со Visa премиум картичките

A woman on the glass balcony with a cup of drink

До 14. мај 2025 година

Agoda

Дo -12% на резервации за сместување во хотели на страницата Agoda.com

A man, woman, and two children on the sunset beach

До 31. мај 2025 година

Mеѓународно патно осигурување

Oсигурување на лица кои патуваат е проширена програма на осигурување за:

  • сопственикот/чката на Visa Infinite картичка (со лимит на покритие до 2,5 милиони USD) како и за членовите на неговото/нејзиното семејство
A man sitting near the water. A beautiful landscape on the background

До 31. декември 2024 година

Booking.com

Добијте попуст до 6% кога резервирате сместување на Booking.com

Visa Luxury Hotels

До 31. декември 2025

Visa Luxury Hotel Collection

Ексклузивна услуга во хотелите на Visa Luxury Hotel Collection

A woman sitting in the car and looking at the night city landscape

До 31. декември 2024 година

AVIS

До -35% за изнајмување автомобил на AVIS

A couple sitting in chairs on a beach

До 30. септември 2024 година

Jumeirah Hotels & Resort

До 25% попуст на сместување и одмор

Купување

Ексклузивни привилегии за купување со нашите локални и меѓународни партнери само за сопствениците на премиум картички на Visa

Заштита на купувањето и продолжена гаранција

Заштита и осигурување на вашите набавки
 

Специјални понуди од локални и меѓународни партнери

Широк спектар на специјални понуди при плаќање со Visa премиум картички

Привилегии на аеродромот

Искористете ги предностите на врвните услуги на аеродромот и започнете го вашето патување што е можно поудобно и попријатно
A man with a suitcase watches an airplane take off

 

Fast Track — Скопје

Fast Track на аеродромот во Скопје

A man and a woman with their luggage walking in the airport

До 30. септември 2024 година

Fast Track International

Услуги Fast Track на меѓународните аеродроми

До 31. декември 2024 година

Кафетерија — Бесплатни пијалоци на аеродромот Никола Тесла

4 за Visa Gold, 6 за Visa Platinum и 12 пијалоци годишно за Visa Infinite картички

A man in the lounge zone talking on the phone and working on the laptop

 

Lounge Key

Бесплатни посети на Lounge Key салоните на аеродромите ширум светот

До 31. декември 2024 година

Air Serbia

Ексклузивен пакет кога патувате со Air Serbia

A man and woman in business attire examining a machine, possibly discussing its functionality and features.

До 31. декември 2024 година 

YQnow Group

До 25% за услугите на аеродромска придружба

A man with a suitcase and a smartphone

До 30. октомври 2024 година

Услуга Fast Line на аеродромот во Баку

Побрзо поминување низ аеродромските процедури на аеродромот во Баку

Помош и подршка

Резервирањето хотелска соба или маса во ресторан, изнајмување автомобил и други задачи повеќе нема да ве оптоваруваат. Со Visa премиум картичките, услугите се достапни 24 часа на ден за да ви помогнат да го поедноставите решавањето на бројни проблеми и се подготвени да ве советуваат 24/7 за сите достапни опции и услугите на Visa.
Hombre sonriente enviando usando su celular en la calle

Консиерж услугата

Visa консиерж сервис исполнува задачи, исполнува барања

A man and a woman sitting on a sofa and looking into a smartphone

Чет-бот

Visa Чет-бот им овозможува на корисниците на Visa премиум картичките да научат сè за придобивките од нивната картичка на едно место

A smiling Kazakh woman with a headset on her head

GCAS Глобална служба за поддршка на клиенти

Платформа за прашања и консултации за услугите на Visa

Посебни понуди од партнерите

Oстварете поволности со користење на Visa Premium картичката!