Уживајте во одморот во најпрестижните синџири хотели вклучувајќи ги синџирите Peninsula, Park Hyatt и Shangri-La

Сопствениците на картичките Premium Visa можат да уживаат во уште поголемо задоволство за време на нивниот престој во хотелите на Visa Luxury Hotel Collection користејќи ги ексклузивните привилегии што ги нуди Visa.

 • Доколку се дозволи достапност, категоријата на вашата соба ќе биде надградена при пријавувањето за времетраењето на вашиот престој во хотелот;
 • Бесплатно Wi-Fi во собата (ако е достапно);
 • Бесплатен појадок за двајца;
 • Ваучер за храна или пијалаци од 25 долари;
 • ВИП статус на гостин;
 • Доцна одјавување по барање (ако е достапно).

За да ги искористите овие привилегии, едноставно идентификувајте се како премиум корисник на картичката Visa и користете ја оваа картичка за плаќање кога ја правите вашата резервација.

Услови и правила на понудата:

 • Резервациите мора да се направат најмалку 72 часа пред почетокот на патувањето.
 • Попустот не може да се комбинира со други понуди, промоции или попусти.
 • Доколку се бара со закон, понудата може да биде неважечка, оданочена или ограничена. Купувачот е одговорен за сите важечки даноци и такси.
 • Ексклузивната одговорност за исполнување на понудата е на продавачот што ја дава оваа понуда.
 • Давателот на програмата го задржува правото да промени или откаже која било или сите од овие понуди во секое време и без најава.

Понудата важи за Visa Platinum, Visa Signature и Visa Infinite премиум картички до 31 декември 2025 година.

Зачекорете во светот на привилегиите со Visa Премиум картичките