Кога одите на одмор или службено патување, искористете ги предностите на аеродромските привилегии со картичките Visa премиум

Користете ги услугите на YQnow Group на повеќе од 500 меѓународни аеродроми. Со помош на услугите на YQnow Group можете лесно и брзо да ги заобиколите редиците на аеродромот, да добиете помош за превоз на багаж, да организирате трансфер по пристигнувањето и многу повеќе.

Сопствениците на картички Visa имаат право на специјални попусти на услугите на YQnow Group.

  • 15% попуст за сопствениците на картички Visa Business, Visa Platinum и Visa Platinum Business.
  • 20% попуст за сопствениците на картички Visa Signature и Visa Signature Business.
  • 25% попуст за сопствениците на картички Visa Infinite.

Како да ја искористите понудата:

За да го добиете попустот, потребно е да организирате услуги на веб-страницата на YQnow Group преку специјалниот линк: https://cemea.yqnowgroup.com/.

За време на процесот на резервирање на услугата изберете ја категоријата на вашата картичка и попустот ќе се примени автоматски во моментот на плаќање.

Услови на понудата:

  • Резервирањето на услугата мора да се изврши најдоцна 72 часа пред почетокот на патувањето.
  • Понудата не може да се комбинира со други попусти, промоции или понуди.
  • Доколку се направат промени на резервираната услуга за време на нејзиното извршување, агентите на YQVG на аеродромот може да бараат плаќање дополнителни такси.
  • Во случај на откажување на резервацијата на услугата помалку од 48 часа пред нејзиното обезбедување, средствата нема да бидат рефундирани.
  • Сите откажувања направени повеќе од 48 часа пред почетокот на резервацијата се бесплатни, а сите средства ќе бидат вратени на картичката користена за резервацијата.
  • Се применуваат стандардни услови и услови на YQnow Group. Детални информации може да се најдат на веб-страницата speedpass.yqnowgroup.com.

Зачекорете во светот на привилегиите со Visa Премиум картичките