Aktuelne promocije u Crnoj Gori


Platite svoju kartu Visa karticom i drugu dobijate na poklon

Četvrtak je omiljeni dan za bioskop, a uz Cineplexx i Visa kartice uživanje u  filmovima se duplira!

Izaberite film po mjeri iz aktuelnog Cineplexx repertoara, platite kartu Visa karticom i drugu dobijate na poklon. 

Ne propustite priliku da svakog četvrtka pratite avanture omiljenih filmskih heroja na velikom platnu u Cineplexu i maksimalno iskoristite sve prednosti koje vam pruža Visa!

*Ponuda važi svakog četvrtka od 01. septembra do 31. decembra 2023. ili do isteka sredstava predviđenih za promociju.

Kafeterija

Ne možete da zamislite vaš dan bez šoljice kafe? Mali dodatak energije dobro dođe bilo da je radni dan ili vikend. Zato plaćanjem bilo kojom Visa karticom u Kafeteriji dobijate besplatan kapućino uz račun u iznosu većem od 20 EUR.

Savršen odmor čeka na vas, a sa nama je zadovoljstvo potpuno

Plaćanjem Visa karticama prilikom rezervacije odabranih ponuda iz kolekcije od gotovo 28 miliona smještajnih jedinica širom svijeta, ostvarujete do 6% popusta! Da biste ostvarili popust neophodno je da rezervacije budu napravljene putem linka: www.booking.com/6visacemea

Ponuda traje do 31. decembra 2024. godine.

Tax-free kupovina na još bolji način

Baš kada pomislite da međunarodna tax-free kupovina ne može biti bolja, donosimo vam odlične vijesti! Iskoristite 20% dodatnog povraćaja novca (do 500€) na tax-free kupovinu uz Visa kartice i Global Blue, kao i ekskluzivne pogodnosti prilikom registrovanja.

Provedite više vremena u šopingu, a manje popunjavajući dosadnu papirologiju.

Ponuda se odnosi na kupovinu određenih brendova u Italiji, Španiji, Francuskoj i Njemačkoj i dostupna je za korisnike Visa Classic, Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite kartica.

Ponuda traje do 31. decembra 2023. godine.

Posjebne pogodnosti uz Visa premium kartice


Booking.com

Plaćanjem Visa premium karticama prilikom rezervacije odabranih ponuda iz kolekcije od gotovo 28 miliona smještajnih jedinica širom svijeta, ostvarujete do 6% popusta! Da biste ostvarili popust neophodno je da rezervacije budu napravljene putem linka: www.booking.com/6visacemea

Pogodnost traje do 31. decembra 2024. godine.