Visa Infinite

Dobro došli u svijet Visa Infinite luksuza. Rijetki su oni koji se mogu pohvaliti da žive život po sopstvenim pravilima. Dobro došli u Visa Infinite, svijet pažljivo izabranih zadovoljstava, osmišljenih da poboljšaju ekskluzivan način života bez granica.

Usluge i pogodnosti

Globalna korisnička podrška

Ako ste izgubili Visa karticu, možemo Vam pomoći blokiranjem računa, slanjem zamjenske kartice, kao i gotovim novcem za hitne slučajeve.

An illustration of a Visa card inserted into an ATM slot.

Globalna mreža bankomata

Podignite gotov novac kad Vam je potreban. Vaša Visa Infinite kartica prihvaća se na preko 1,9 miliona bankomata širom svijeta.

loungekey-icon-2

Besplatan pristup poslovnim salonima širom svijeta

6 puta godišnje — preko 1000 poslovnih salona širom svijeta


Putno osiguranje

Banka koja Vam je izdala karticu može Vam ponuditi pogodnost putnog osiguranja prilikom kupovine karata ili rezervacije hotela Visa Infinite karticom. Ova pogodnost može da obuhvaća Vas, Vašeg supružnika i izdržavanu djecu. Provjerite sa bankom koja Vam je izdala karticu da li je ova pogodnost dostupna i koji su važeći uvjeti i odredbe. 

Takođe se možete obratiti Visa Infinite konsijeržu za pomoć, pozivom na broj +1 303 967 1090.

Budući da ovu pogodnost pruža banka koja izdaje karticu, Visa ne tvrdi i ne garantuje uvjete usluge, obuhvaćenost i primjenljivost ove pogodnosti.

Zaštita prilikom kupovine*

Banka koja Vam je izdala karticu može Vam ponuditi pogodnost zaštite prilikom kupovine za izgubljenu, ukradenu ili oštećenu robu kupljenu Visa Platinum karticom.

*pogodnost ne važi za Visa Business Platinum kartice

Osiguranje za kašnjenje putovanja i prtljaga

Ukoliko Vam zakasni prijevoz, ili dođe do kašnjenja isporuke prtljaga u periodu dužem od 4 sata, ne morate brinuti, jer imate mogućnost osiguranja. Ova pogodnost je dostupna ukoliko ste troškove transporta ili smještaja platili Vašom Visa Infinite karticom. Više detalja, kao i uvjete osiguranja, možete vidjeti na poveznici: https://cardholderbenefitsonline.com/

*pogodnost ne važi za Visa Platinum Business kartice