Kalimi i shpejtë me kartelat Visa Premium

 

Shërbimi ndërkombëtar i kalimit të shpejtë (Fast Track) është në dispozicion per mbajtesit e kartelave Visa Platinum, Visa Signature, Visa Infinite, Visa Platinum Business dhe Visa Signature Business deri më 30 shtator 2024 në fluturimet ndërkombëtare dhe të brendshme në aeroportet e Austrisë, Belgjikës, Spanjës, Italisë, Republikës së Qipros, Letonisë, Lituanisë, Polonisë, Turqisë dhe Francës.

Numri i shërbimeve te disponueshme gjatë vitit

Visa Platinum card

Visa Platinum

x2

Visa Signature card

Visa Signature

x10

Visa Infinite card

Visa Infinite

Si ta merrni sherbimin?

 1. Duhet të regjistroheni apo të jeni të regjistruar përmes kanalit chatbot — Visa Concierge.
 2. Zgjidhni Visa Travel shërbimin në menynë kryesore të Chatbot-it dhe me pas zgjidhni artikullin e menysë Kalimi i shpejtë ndërkombëtar (Fast Track International).
 3. Zgjidhni Shtetin dhe Aeroportin.
 4. Zgjidhni llojin e fluturimit: Vajtje, Vajtje Ndërkombëtare apo Ardhje Ndërkombëtare.
 5. Zgjidhni shtetin drejt të cilit udhëtoni dhe terminalin nga i cili niseni.
 6. Shkruani numrin e fluturimit dhe datën në fushën e veçantë. 
 7. Shkruani shënimet e duhura për ta pranuar PDF dokumentin me kodin QR për Kalim të Shpejtë.
 8. Shkarkoni kuponin, klikoni në butonin “Merr kuponin/Get a voucher”.

Në cilat shtete dhe në cilat aeroporte është në dispozicion shërbimi i Kalimit të Shpejtë (Fast Track)?

Austri

Shërbimi i Kalimit të Shpejtë është në dispozicion për fluturimet ndërkombëtare në Vjenë – Schwechat Airport (VIE).

Belgjikë

Shërbimi i Kalimit të Shpejtë është në dispozicion për fluturimet ndërkombëtare në Aeroportin Ndërkombëtar të Brukselit (BRU).

Francë

Kalimi i Shpejtë francez është në dispozicion për fluturimet ndërkombëtare në Aeroportin e Nice Cote d’Azur (NCE).

Itali

Kalimi i Shpejtë është në dispozicion për vajtjet ndërkombëtare në këto aeroporte:

 • Milano-Malpensa (MXP)
 • Milano-Bergamo (BGY)
 • Romë-Fiumicino (FCO)
 • Romë-Ciampino (CIA)

Republika e Qipros

Kalimi i Shpejtë është në dispozicion për vajtjet ndërkombëtare në Aeroportin e Larnakas (LCA).

Letoni

Shërbimi i Kalimit të Shpejtë është në dispozicion për fluturimet ndërkombëtare në Aeroportin Ndërkombëtar të Rigës (RIX).

Lituani

Shërbimi i Kalimit të Shpejtë është në dispozicion për fluturimet ndërkombëtare në Aeroportin e Vilniusit (VNO).

Poloni

Kalimi i Shpejtë është në dispozicion për vajtjet ndërkombëtare në Aeroportin Ndërkombëtar Wroclaw Copernicus (WRO) dhe Aeroportin Ndërkombëtar të Varshavës – Shopen (WAW).

Spanjë

Kalimi i Shpejtë ofrohet për vajtjet ndërkombëtare në këto aeroporte:

 • Barcelona (BCN)
 • Gran Canaria (LPA)
 • Palma (PMI)
 • Alicante (ALC)
 • Valencia (VLC)
 • Malaga (AGP)
 • Madrid (MAD)
 • Tenerife (TFS)
 • Seville (SVQ)

Turqi

Kalimi i Shpejtë është në dispozicion për vajtjet kombëtare, vajtjet ndërkombëtare dhe ardhjet ndërkombëtare në Aeroportin e Stambollit (IST) dhe Aeroportin Sabiha Gokcen të Stambollit (SAV).

Pyetje dhe përgjigje

Pyetjet dhe përgjigjet për kushtet e përdorimit

Hyni në botën e privilegjeve me premium kartelat Visa