Услугата Fast Track се состои од побрзо завршување на аеродромските формалности на полето на поаѓање на аеродромот во Скопје. Услугата е достапна на две контролни точки — пасошка контрола и безбедносна проверка и е достапна 24/7 за сопствениците на картичките Visa Gold, Visa Platinum, Visa Signature, Visa Infinite, Visa Platinum Business и Visa Signature Business.

Број на достапни услуги во текот на годината

Visa Gold card

Visa Gold

x1

Visa Platinum card

Visa Platinum

x2

Visa Infinite card

Visa Infinite


Како функционира услугата Fast Track на аеродромот во Скопје:

  1. Пристапете до терминалот користејќи еден од достапните влезови. Пријавете се за вашиот лет и оставете го багажот. Потоа, продолжете до портите Fast Track лоцирани на првиот кат, кои се наоѓаат пред  пасошката контрола и пред безбедносната проверка.
  2. Потврдете ја вашата картичка Visa Premium со тоа што ќе ја презентирате на ПОС-терминалот што се наоѓа на преминот Fast Track. Можете да го направите ова преку физички контакт или со користење на дигиталниот паричник на вашиот паметен телефон или паметен часовник.

Прашања и одговори

Зачекорете во светот на привилегиите со Visa Премиум картичките