Сите понуди на картичките Visa

Visa, Vero and GPay logos

Vero

За сите празнични купувачи во потрага по поголема возбуда Visa е тука да го збогати вашето доживување! За секое купување од минимум 2.000 денари во Vero преку Google Pay™ со вашата картичка Visa,  добивате ваучер во вредност од 500 денари кој може да го искористите за некои од вашите идни купувања.

Понудата трае до 31 јануари 2024 година или до истекот на средствата предвидени за промоцијата.

Visa and KFC logos

KFC

Задоволете ги вашите страсти за вашата омилена храна од KFC, и сега, со секој бургер, врап или кофа купени со вашата картичка Visa, ќе добиете пијалак + компирчиња/веџис само за 1 денар!

Понудата трае до 31 јануари 2024  година, или до истекот на средствата предвидени за промоцијата.

Visa and Neptun logos

Neptun

Размислувате за вашата празнична листа на желби за вас и вашите сакани? Што и да изберете, Visa е секогаш тука за вас!

Користете ги картичките Visa и уживајте во намалување од 2.000 денари, за купувањата од минимум 9.999 денари во онлајн продавницата на Neptun.

Понудата трае до 31 јануари 2024 година или до истекот на средствата предвидени за промоцијата. 

Visa and Booking.com logos

Booking.com

Почувствувајте ја магијата на празничните патувања со совршено сместување!

Тргнете на совршено патување и истражувајте персонализирани сместувања на Booking.com.

Резервирајте лесно користејќи ја вашата картичка Visa и добијте ексклузивно намалување до 6 % преку следниот линк со внесување на кодот: VISABKNG.

Понудата трае до 31 декември 2024 година или до истекот на средствата предвидени за промоцијата.

Дознајте повеќе понуди за сите картички Visa.