Visa Infinite

Dobro došli u svijet Visa Infinite luksuza. Rijetki su oni koji se mogu pohvaliti da žive život po sopstvenim pravilima. Dobro došli u Visa Infinite, svijet pažljivo izabranih zadovoljstava, osmišljenih da poboljšaju ekskluzivan način života bez granica.

Globalna korisnička podrška

Ako ste izgubili Visa karticu, možemo Vam pomoći blokiranjem računa, slanjem zamjenske kartice, kao i gotovim novcem za hitne slučajeve.

Saznajte više
An illustration of a Visa card inserted into an ATM slot.

Globalna mreža bankomata

Podignite gotov novac kad Vam je potreban. Vaša Visa Infinite kartica prihvata se na preko 1,9 miliona bankomata širom svijeta.

Pronađite bankomat
loungekey-icon-2

Besplatan pristup poslovnim salonima širom svijeta

6 puta godišnje — preko 1000 poslovnih salona širom svijeta

Više detalja

Putno osiguranje

Banka koja Vam je izdala karticu može Vam ponuditi pogodnost putnog osiguranja prilikom kupovine karata ili rezervacije hotela Visa Infinite karticom. Ova pogodnost može da obuhvata Vas, Vašeg supružnika i izdržavanu djecu. Provjerite sa bankom koja Vam je izdala karticu da li je ova pogodnost dostupna i koji su važeći uslovi i odredbe. 

Takođe se možete obratiti Visa Infinite konsijeržu za pomoć, pozivom na broj +1 303 967 1090.

Budući da ovu pogodnost pruža banka koja izdaje karticu, Visa ne tvrdi i ne garantuje uslove usluge, obuhvaćenost i primjenljivost ove pogodnosti.

Saznajte više

Osiguranje za kašnjenje putovanja i prtljaga

Ukoliko Vam zakasni prevoz, ili dođe do kašnjenja isporuke prtljaga u periodu dužem od 4 sata, ne morate brinuti, jer imate mogućnost osiguranja. Ova pogodnost je dostupna ukoliko ste troškove transporta ili smještaja platili Vašom Visa Infinite karticom. Više detalja, kao i uslove osiguranja, možete vidjeti na linku: https://cardholderbenefitsonline.com/

*pogodnost ne važi za Visa Platinum Business kartice

Svijet privilegija