Ofertat për të gjitha kartat Visa në Kosovë

Bleje një biletë me Visa kartelë dhe fitoje biletën tjetër falas

E mërkura është dita më e mirë për kinema. E me Cineplexx dhe Visa kartela, kënaqësia e filmit dyfishohet!

Zgjidhni filmin tuaj të preferuar në Cineplexx, paguani një biletë me Visa kartelë dhe fitoni biletën e dytë falas!

Mos e humbni mundësinë t’i ndiqni aventurat e personazheve tuaja më të dashura të filmave në ekranin e madh të Cineplexx çdo të mërkurë dhe shfrytëzoni në maksimum avantazhet që ju ofron Visa!

Kjo ofertë vlen nga data deri me 15 shkurt 2024 apo deri në harxhimin e fondeve të dedikuara për këtë ofertë.

Two women going along the street with shopping bags

Sapo menduat që blerjet ndërkombëtare pa taksa nuk do mund të bëheshin më mirë, ne po ju sjellim lajme fantastike!

Merr 20% rimbursim shtesë (deri në 500€) për blerjet pa taksa me kartat Visa dhe Golden Blue si edhe përfitime ekskluzive në momentin e regjistrimit. Shpenzoni më shumë kohë për blerje dhe më pak në plotësimin e formularëve të mërzitshëm. Kjo ofertë është e vlefshme për kartë-mbajtësit e Visa Classic, Visa Gold, Visa Platinum dhe Visa Infinite për blerje nga marka të caktuara në Itali, Spanjë, Francë e Gjermani.

Oferta zgjat deri më 31 dhjetor, 2023.