Искористете ги специјалните понуди во хотели, ресторани и бањи во Jumeirah Hotels & Resort со картичките Visa

Сопствениците на картички Visa можат да уживаат во уште поголем одмор во Jumeirah Hotels & Resorts во ОАЕ, Бахреин, Кувајт, Оман, Малдиви, Бали, Велика Британија, Шпанија и Кина.

Платете за хотелски резервации со картички Visa и добијте до 20% за престој во собите и апартманите на Jumeirah Hotels & Resorts.

Како да ја искористите понудата:

 • За да добиете попуст за сместување мора да направите резервација на веб-страницата https://www.jumeirah.com/en/offers/global-offers/visa-offers или да да се јавите во Централната канцеларија за резервации на локалниот бесплатен број.
 • За да ја искористите понудата, резервацијата мора да биде направена на име на сопственикот на картичката Visa и мора да ја прикажете вашата картичка Visa и доказ за идентитет при пристигнувањето и во моментот на плаќање.

Услови и правила на понудата:

 • Резервациите мора да се направат најмалку 72 часа пред почетокот на патувањето.
 • Цените се плаќаат во локална валута, вклучувајќи локални даноци и такси за услуги.
 • За некои хотели што учествуваат се применува минимална должина на престој.
 • Има ограничувања за важноста на попустот на одредени датуми и ограничувања во собите.
 • Попустот не може да се комбинира со други понуди, промоции и попусти и не важи за сертификати за подароци.

 • Доколку картичката Visa не е достапна поради која било причина за време на одјавувањето, на гостите ќе им се наплати целосната цена без попуст.
 • Сите гости мора да приложат оригинална важечка лична карта (пасош или национална лична карта), која може да се скенира при пријавувањето.
 • Попустот нема да важи доколку гостите ја поделат сметката и платат со други картички.
 • Понудата важи само за нови резервации и подлежи на достапност.
 • Плаќањето за целосен престој мора да се изврши со валидна дебитна или кредитна картичка Visa.
 • Се применува стандардна политика за откажување.
 • Пристапот до Wild Wadi WaterparkTM е достапен само за гостите од Дубаи.
 • Со искористување на оваа понуда, сопствениците на картички Visa имаат право да соберат Jumeirah One поени.
 • Гостите на хотелот треба да ја платат сметката на самото место, а не при одјавување.
 • Jumeirah Hotels & Resorts го задржува правото да ги промени условите и правилата без претходна најава.

Доколку се бара со закон, понудата може да биде неважечка, оданочена или ограничена. Купувачот мора да ги плати сите важечки даноци и такси. Продавачот што ја дава понудата е единствено одговорен за исполнување на понудата. Давателот на програмата го задржува правото да промени или откаже која било или сите од овие понуди во секое време и без најава.

Покрај попустот за сместување, сопствениците на картички Visa уживаат и посебни услови во рестораните и бањите на Jumeirah Hotels & Resorts.
Понудите важат за сите сопственици на картички Visa до 30 септември 2024 година.

Зачекорете во светот на привилегиите со Visa Премиум картичките