Visa Classic card

Visa Classic

Kartat Visa Classic janë ndihmëset tuaja të pazëvendësueshme në jetën e përditshme.

Blini ushqime, paguani darkë në restorant, bëni porosi, dilni në “shopping” apo planifikoni pushimet – çfarëdo që planifikoni, sigurohuni që të keni kartën Visa me vete.

Dhjetëra miliona pika të shitjes përreth botës pranojnë kartën Visa Classic, kështu që  mund të paguani me të në  çdo situatë. Për më shumë, rrjeti i bankomateve Visa përfshin 1,9 milionë të tilla në botë, kështu që edhe një tërheqje urgjente e parasë në të holla nuk do të jetë  problem.

Shërbimet në dispozicion të përdoruesve të kartës Visa Classic

Njoftime dhe  ndihmë kudo  24 orë në ditë, 7 ditë në javë, përmes  shërbimit  të klientit

Zëvendësimi  i menjehershëm  i kartës
 

Pagesa e menjëhershme në të holla
 

Gjithashtu, përdoruesit e kartës Visa Classic kanë qasje në ofertat aktuale të partnerëve tanë:

Kontaktoni një nga bankat tona partnere për të aplikuar për kartën tuaj Visa në Kosovë

Raiffeisen Bank logo
Banka Ekonomike
BKT Banka Kombetare Tregtare logo