Visa Infinite

Mirësevini në botën e luksit Visa Infinite. Të rrallë janë ata të cilit mund të mburren me jetën sipas rregullave të tyre. Mirësevini në Visa Infinite, një botë kënaqësish të përzgjedhura me kujdes, të projektuara për të përmirësuar mënyrën e jetesës ekskluzive, pa kufij.

Mbështetja globale e klientit

Nëse e keni humbur kartën Visa, ne mund t'ju ndihmojmë duke bllokuar llogarinë tuaj, duke dërguar një kartë zëvendësimi, si dhe para të gatshme për raste urgjente.

Mësoni më shumë
An illustration of a Visa card inserted into an ATM slot.

Rrjeti global i ATM-ve

Tërhiqni para të gatshme kur të keni nevojë. Visa Infinite pranohet në mbi 1,9 milionë ATM anembanë botës.

Gjeni ATM-në
loungekey-icon-2

Qasje falas në sallonet e biznesit anembanë botës

6 herë në vit në mbi 1000 sallone biznesi anembanë botës

Më shumë detaje

Sigurimi i Udhëtimit

Banka e cila ju ka lëshuar kartën mund t'ju ofrojë përfitimin e sigurimit të udhëtimit gjatë blerjes së biletave apo rezervimit të hotelit me Visa Infinite. Ky përfitim ju përfshin ju, bashkëshortin/ten tuaj dhe fëmijët. Kontrolloni me bankën tuaj për të parë nëse ky përfitim është i disponueshëm dhe cilat janë kushtet dhe dispozitat e vlefshme.

Gjithashtu mund të kontaktoni portierin Visa Infinite për ndihmë duke telefonuar në +1 303 967 1090.

Meqenëse ky përfitim ofrohet nga banka që lëshon kartën, Visa nuk pretendon dhe nuk garanton kushtet e shërbimit, mbulimin dhe zbatueshmërinë e këtij përfitimi.

Mësoni më shumë

Sigurimi për vonesën e udhëtimit dhe bagazhit

Nëse transporti apo bagazhi juaj vonohet për më shumë se 4 orë, mos u shqetësoheni sepse keni mundësinë e sigurimit. Ky përfitim është i disponueshëm nëse keni paguar shpenzimet e transportit ose akomodimit me Visa Infinite. Për më shumë detaje, si dhe kushtet e sigurimit, klikoni në:

https://cardholderbenefitsonline.com/

* përfitimi nuk vlen për Visa Platinum Business