Visa Platinum

Festoni më shumë me shpërblime më të mëdha. Shijoni edhe më shumë gjërat e sofistikuara që doni me shpërblimet dhe privilegjet e Visa Platinum.

Shijoni përfitimet premium të Visa

Tani të gjitha përfitimet dhe shërbimet premium mblidhen në një vend sipas kategorisë dhe ofrohen vetëm me një klik.

Përfitimet e udhëtimit

Shijoni shërbimet premium dhe përfitimet e udhëtimit me kartat premium Visa
A man standing by a car with the door open

Deri më 25 tetor, 2025

SIXT

Merrni deri në 10% cashback kur kryeni një rezervim në SIXT me kartatat Visa premium

A man, woman, and two children on the sunset beach

 

Sigurimi i Udhëtimit

Sigurohuni nga fluturimet e humbura, si dhe nga vonesat e fluturimeve dhe bagazheve

A woman on the glass balcony with a cup of drink

Deri më 14 qershor 2024

Agoda

Zbritje deri në -12% në rezervimet e hoteleve në Agoda.com
 

Visa Luxury Hotels

Deri më 31 dhjetor 2025

Visa Luxury Hotel Colleсtion

Shërbim ekskluziv në hotelet Visa Luxury Hotel Collection

A woman sitting in the car and looking at the night city landscape

Deri më 31 dhjetor 2024

AVIS

Deri në -35% për makina me qira në AVIS
 

A couple sitting in chairs on a beach

Deri më 30 shtator 2024

Jumeirah Hotels & Resort

Deri në 25% zbritje për akomodimin dhe kohën e lirë

Përveç privilegjeve ekskluzive, ju gjithashtu keni akses në ofertat aktuale nga partnerët tanë:

Me kartat premium Visa Platinum, ju presin përfitime të veçanta shtesë:


Kontaktoni një nga bankat tona partnere për të aplikuar për kartën tuaj Visa në Kosovë:

Banka Ekonomike
Raiffeisen Bank logo

Oferta speciale nga partnerët në kuadër të programit të përfitimeve premium Visa