Visa Gold

Mirë se vini në botën e privilegjeve të Visa Gold. Hap dyert e shpërblimeve Visa Gold pas të cilave të pret një gamë e tërë ofertash joshëse dhe plot përvoja të reja.

Shijoni përfitimet premium të Visa

Tani të gjitha përfitimet dhe shërbimet premium mblidhen në një vend sipas kategorisë dhe ofrohen vetëm me një klik.

Përfitimet e udhëtimit

Shijoni shërbimet premium dhe përfitimet e udhëtimit me kartat premium Visa
A man standing by a car with the door open

Deri më 25 tetor, 2025

SIXT

Merrni deri në 10% cashback kur kryeni një rezervim në SIXT me kartatat Visa premium

A woman sitting in the car and looking at the night city landscape

Deri më 31 dhjetor 2024

AVIS

Deri në -35% për makina me qira në AVIS
 

A couple sitting in chairs on a beach

Deri më 30 shtator 2024

Jumeirah Hotels & Resort

Deri në 25% zbritje për akomodimin dhe kohën e lirë

Përveç privilegjeve ekskluzive, ju gjithashtu keni akses në ofertat aktuale nga partnerët tanë:

Me kartat premium Visa Gold, ju presin përfitime të veçanta shtesë:


Kontaktoni një nga bankat tona partnere për të aplikuar për kartën tuaj Visa në Kosovë:

Raiffeisen Bank logo
Banka Ekonomike
BKT Banka Kombetare Tregtare logo

Oferta speciale nga partnerët në kuadër të programit të përfitimeve premium Visa