Visa Classic card

Visa Classic

Visa Classic картичките се незаменлив асистент во секојдневниот живот.

Купете намирници, плаќајте вечера во ресторан, нарачајте достава, одете на шопинг или планирајте одмор – што и да планирате, задолжително понесете ја вашата Visa картичката со вас.

Десетици милиони продажни места во светот ја прифаќаат Visa Classic картичката, за да можете да плаќате со неа во речиси секоја ситуација. Покрај тоа, мрежата на банкомати на Visa вклучува 1,9 милиони локации низ светот, така што дури и итно подигање готовина нема да биде проблем.

Услуги достапни за корисниците на Visa Classic картичката

Општи известувања и помош на секое место, 24 часа на ден, 7 дена во неделата, преку Visa глобалната услуга за подршка на корисници

Итна замена на картичката

Итна исплата на готови пари

Исто така, корисниците на Visa Classic картичката имаат пристап до тековните понуди на нашите партнери:

Контактирајте со една од нашите партнерски банки за да аплицирате за вашата Visa картичката во Македонија:

Halkbank logo
Commercial bank logo
Stopanska banka ad Bitola logo
Централна Кооперативна Банка Важният си ти.
Spaqrkassees Bank logo
UniBanka logo
TTK banka logo
NLB Bank logo
Silk Road bank