Visa Infinite

Добредојдовте во светот на луксузот на Visa Infinite. Малку се оние кои можат да се пофалат дека живеат по свои правила. Добредојдовте во Visa Infinite, свет на внимателно уредени уживања дизајнирани да го подобрат ексклузивен, неограничен начин на живот.

Уживајте во поволностите на Visa premium

Сега сите премиум поволности и услуги се собрани на едно место по категорија и се достапни со само еден клик.

Привилегии за патувања

Уживајте во премиум услугите и поволностите за патување со Visa премиум картичките
A man standing by a car with the door open

До 25. октомври 2025 година

SIXT

Остварите враќање на парите до 15% нa SIXT со Visa премиум картичките

A man, woman, and two children on the sunset beach

Патно осигурување

Патничко осигурување е напредна програма за осигурување за сопствениците на Visa Infinite картички и нивните семејства, со ограничување на покриеност до 2,5 милиони американски долари

A woman on the glass balcony with a cup of drink

До 14. јуни 2024 година

Agoda

Дo -12% на резервации за сместување во хотели на страницата Agoda.com

A man sitting near the water. A beautiful landscape on the background

До 31. декември 2024 година

Booking.com

Добијте попуст до 6% кога резервирате сместување на Booking.com

A woman sitting in the car and looking at the night city landscape

До 31. декември 2024 година

AVIS

До -35% за изнајмување автомобил на AVIS

Visa Luxury Hotels

До 31. декември 2025

Visa Luxury Hotel Colleсtion

Ексклузивна услуга во хотелите на Visa Luxury Hotel Collection

A couple sitting in chairs on a beach

До 30. септември 2024 година

Jumeirah Hotels & Resort

До 25% попуст на сместување и одмор

Покрај ексклузивните привилегии, имате пристап и до тековните понуди од нашите партнери:

Со Visa Infinite премиум картичките, ве очекуваат дополнителни специјални поволности:

Специјални понуди од партнери во рамките на Visa premium поволностите