Visa Platinum

Славете повеќе со поголеми награди. Уживајте уште повеќе во софистицираните работи што ги сакате со наградите и привилегиите на Visa Platinum.

Уживајте во поволностите на Visa premium

Сега сите премиум поволности и услуги се собрани на едно место по категорија и се достапни со само еден клик.

Привилегии за патувања

Уживајте во премиум услугите и поволностите за патување со Visa премиум картичките
A man standing by a car with the door open

До 25. октомври 2025 година

SIXT

Остварите враќање на парите до 10% нa SIXT со Visa премиум картичките

A man, woman, and two children on the sunset beach

 

Патно осигурување

Целосно меѓународно патничко осигурување

A woman on the glass balcony with a cup of drink

До 14. јуни 2024 година

Agoda

Дo -12% на резервации за сместување во хотели на страницата Agoda.com

A man sitting near the water. A beautiful landscape on the background

До 31. декември 2024 година

Booking.com

Добијте попуст до 6% кога резервирате сместување на Booking.com

A woman sitting in the car and looking at the night city landscape

До 31. декември 2024 година

AVIS

До -35% за изнајмување автомобил на AVIS

Visa Luxury Hotels

До 31. декември 2025

Visa Luxury Hotel Colleсtion

Ексклузивна услуга во хотелите на Visa Luxury Hotel Collection

A couple sitting in chairs on a beach

До 30. септември 2024 година

Jumeirah Hotels & Resort

До 25% попуст на сместување и одмор

Покрај ексклузивните привилегии, имате пристап и до тековните понуди од нашите партнери:

Со Visa Platinum премиум картичките, ве очекуваат дополнителни специјални поволности:


Контактирајте со една од нашите партнерски банки за да аплицирате за вашата Visa картичка во Македонија:

Halkbank logo

Специјални понуди од партнери во рамките на Visa premium поволностите