Visa Gold

Добредојдовте во светот на Visa Gold привилегиите. Oтворете ја вратата за Visa Gold наградите зад кои Ве чекаат низа примамливи понуди и нови искуства.

Уживајте во поволностите на Visa premium

Сега сите премиум поволности и услуги се собрани на едно место по категорија и се достапни со само еден клик.

Привилегии за патувања

Уживајте во премиум услугите и поволностите за патување со Visa премиум картичките
A man standing by a car with the door open

До 25. октомври 2025 година

SIXT

Остварите враќање на парите до 10% нa SIXT со Visa премиум картичките

A man sitting near the water. A beautiful landscape on the background

До 31. декември 2024 година

Booking.com

Добијте попуст до 6% кога резервирате сместување на Booking.com

A woman sitting in the car and looking at the night city landscape

До 31. декември 2024 година

AVIS

До -35% за изнајмување автомобил на AVIS

A couple sitting in chairs on a beach

До 30. септември 2024 година

Jumeirah Hotels & Resort

До 25% попуст на сместување и одмор

Покрај ексклузивните привилегии, имате пристап и до тековните понуди од нашите партнери:

Со Visa Gold премиум картичките, ве очекуваат дополнителни специјални поволности:


Контактирајте со една од нашите партнерски банки за да аплицирате за вашата Visa картичка во Македонија:

Halkbank logo
Commercial bank logo
Stopanska banka ad Bitola logo
Spaqrkassees Bank logo
UniBanka logo
NLB Bank logo

Специјални понуди од партнери во рамките на Visa premium поволностите