Visa Gold

Mirë se vini në botën e privilegjeve të Visa Gold. Hap dyert e shpërblimeve Visa Gold pas të cilave të pret një gamë e tërë ofertash joshëse dhe plot përvoja të reja.

Shijoni përfitimet premium të Visa

Tani të gjitha përfitimet dhe shërbimet premium mblidhen në një vend sipas kategorisë dhe ofrohen vetëm me një klik.

Përfitimet e udhëtimit

Shijoni shërbimet premium dhe përfitimet e udhëtimit me kartat premium Visa
A man standing by a car with the door open

Deri më 25 tetor, 2025

SIXT

Përfitoni deri në 10% cashback (kthim i parasë) kur bëni një rezervim në SIXT me kartat tuaja Visa premium

A man sitting near the water. A beautiful landscape on the background

Deri më 31 dhjetor 2024

Booking.com

Përfito deri në 6% zbritje për rezervimet në Booking.com

A woman sitting in the car and looking at the night city landscape

Deri më 31 dhjetor 2024

AVIS

Deri në -35% për makina me qira në AVIS

A couple sitting in chairs on a beach

Deri më 30 shtator 2024

Jumeirah Hotels & Resort

Zbritje deri në 25% për akomodimin dhe aktivitetet në kohë të lirë

Përveç privilegjeve ekskluzive, ju gjithashtu keni akses në ofertat aktuale nga partnerët tanë:

Me kartat premium Visa Gold, ju presin përfitime të veçanta shtesë:


Kontaktoni një nga bankat tona partnere për të aplikuar për kartën tuaj Visa në Shqipëri:

American Bank of Invesments logo
Fibank logo
OTP Bank logo
BKT Banka Kombetare Tregtare logo
Tirana bank logo

Oferta speciale nga partnerët në kuadër të programit të përfitimeve premium Visa