Visa Platinum

Festo më shumë, me shpërblime akoma më të mëdha. Shijo edhe më shumë gjithçka do dhe synon, me shpërblimet dhe privilegjet e Visa Platinum.

Shijoni përfitimet premium të Visa

Tani të gjitha përfitimet dhe shërbimet premium mblidhen në një vend sipas kategorisë dhe ofrohen vetëm me një klik.

Përfitimet e udhëtimit

Shijoni shërbimet premium dhe përfitimet e udhëtimit me kartat premium Visa
A man standing by a car with the door open

Deri më 25 tetor 2025

SIXT

Përfitoni deri në 10% cashback (kthim i parasë) kur bëni një rezervim në SIXT me kartat tuaja Visa premium

A man, woman, and two children on the sunset beach

Deri më 31 maj 2025

Sigurimi i Udhëtimit

Sigurim i plotë i udhëtimit ndërkombëtar

A woman on the glass balcony with a cup of drink

Deri më 14 maj 2025

Agoda

Zbritje deri në -12% në rezervimet e hoteleve në Agoda.com

Visa Luxury Hotels

Deri më 31 dhjetor 2025

Visa Luxury Hotel Collection

Shërbim ekskluziv në hotelet Visa Luxury Hotel Collection

A man sitting near the water. A beautiful landscape on the background

Deri më 31 dhjetor 2024

Booking.com

Përfito deri në 6% zbritje për rezervimet në Booking.com

A woman sitting in the car and looking at the night city landscape

Deri më 31 dhjetor 2024

AVIS

Deri në -35% për makina me qira në AVIS

A couple sitting in chairs on a beach

Deri më 30 shtator 2024

Jumeirah Hotels & Resort

Zbritje deri në 25% për akomodimin dhe aktivitetet në kohë të lirë

Përveç privilegjeve ekskluzive, ju gjithashtu keni akses në ofertat aktuale nga partnerët tanë:

Me kartat premium Visa Platinum, ju presin përfitime të veçanta shtesë:

Oferta speciale nga partnerët në kuadër të programit të përfitimeve premium Visa