Visa Infinite

Mirësevini në botën e luksit Visa Infinite. Të rrallë janë ata të cilit mund të mburren me jetën sipas rregullave të tyre. Mirësevini në Visa Infinite, një botë kënaqësish të përzgjedhura me kujdes të projektuara për të përmirësuar mënyrën e jetesës ekskluzive, pa kufij.

Mbështetja globale e klientit

Nëse e keni humbur kartën Visa, ne mund t'ju ndihmojmë duke bllokuar llogarinë tuaj, duke dërguar një kartë zëvendësimi, si dhe para kesh për raste urgjente.

Zbuloni më shumë
An illustration of a Visa card inserted into an ATM slot.

Rrjeti global i ATM-ve

Tërhiqni para kesh kur të keni nevojë. Karta juaj Visa Infinite pranohet në mbi 1,9 milion ATM anembanë botës.

Gjeni ATM-në
loungekey-icon-2

Akses falas në Zonat e Privilegjuara anembanë botës

6 herë në vit - mbi 1000 Zona Të Privilegjuara anembanë botës

Më shumë detaje

Sigurimi i Udhëtimit

Banka e cila ka lëshuar kartën tuaj mund t'ju ofrojë përfitimin e sigurimit të udhëtimit gjatë blerjes së biletave apo rezervimit të hotelit me kartën Visa Infinite. Ky përfitim mund të përfshijë ty si kartwmbajtws, bashkëshortin/tën tuaj dhe fëmijët në ngarkim. Verfikoni me bankën e cila ka lëshuar kartën tuaj për të parë nëse ky përfitim është i disponueshëm dhe cilat janë kushtet e vlefshme tw pwrdorimit.

Ju gjithashtu mund të kontaktoni operatorët e asistencës globale të klientit Visa Infinite për ndihmë duke telefonuar në +1 303 967 1090.

Meqenëse ky përfitim ofrohet nga banka që lëshon kartën, Visa nuk mban pwrgjegjwsi dhe nuk garanton kushtet e shërbimit, mbulimin dhe zbatueshmërinë e këtij përfitimi.

Zbuloni më shumë

Sigurimi për vonesën e udhëtimit dhe bagazhit

Nëse ke vonesa në fluturime apo në dorëzimin e bagazheve për më shumë se 4 orë, nuk ke pse të shqetësohesh, sepse ke mundësinë e sigurimit. Ky shërbim është i disponueshëm nëse ke paguar kostot e transportit ose të akomodimit me kartën Visa Infinite. Për më shumë detaje, si dhe për kushtet e sigurimit, mund të mësoni më shumë në linkun: bizne https://cardholderbenefitsonline.com/

* përfitimi nuk vlen për kartat Visa Platinum Business